bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Опитник щодо організаційних потреб НГО в Україні
25.01.2024

Громадська організація Ресурсний Центр НДО заснована у 2018 році, працює у гуманітарному напрямку по всій Україні, спрямовує свої зусилля на посилення спроможності громадянського суспільства в Україні та подальший розвиток неурядових організацій, які фокусуються на зміцненні своїх громад, а також на запровадженні змін у нашому суспільстві, розвитку демократії та захисті прав громадян України.

Ми активно працюємо над підсиленням громадянського суспільства та прагнемо надавати робочі інструменти для впровадження ефективного гуманітарного реагування вже тут і зараз.

Наразі ми проводимо оцінку потреб українських організацій, на основі якої ми можемо знати про їхні актуальні запити у сфері розвитку потенціалу.

Ми звертаємося до вас із проханням взяти участь у нашому опитуванні, яке допоможе нам краще розуміти потреби громадського сектору.

Ви зможете знайти опитник за посиланням.

Після отримання вашого відгуку, ми будемо раді запропонувати вам можливість долучитися до активностей Ресурсного центру НДО, орієнтованих на вирішення виявлених потреб.

(Це можуть бути тренінги, консультації, аудит, грант з організаційного розвитку і тд)

Ваш внесок є важливим для нас, адже ваші відповіді допоможуть нам визначити релевантні потреби та розробити ефективні стратегії для їх вирішення.

Дякуємо за співпрацю та витрачений час!

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.