bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Компанії, ГО та БФ запрошують до участі в проєкті «Навігація повернення ветеранів у компанію»
01.02.2024

Повернення до цивільного життя — процес довготривалий та комплексний, а масштаб виклику такий, що не тільки держава та роботодавці, а й ми всі як суспільство маємо взяти відповідальність за адаптацію ветеранів. Бо зараз вони взяли на себе відповідальність відстоювати нашу незалежність, право жити та працювати на своїй землі”, — Оксана Філоненко, директорка ГО “Центр зайнятості Вільних людей”.

У рамках проєкту “Навігація повернення ветеранів: професійні рішення для компаній” компанії не лише навчаться комунікувати та працювати зі своїми мобілізованими працівниками,  але й розумітимуть  як наймати працівників-ветеранів, отримають інструменти та дієві поради, які сприятимуть  поверненню та реадаптації  ветеранів на роботу. 

Участь в проєкті безоплатна.

Проєкт складається з двох етапів:

Базова навчально-консультаційна програма - складається з двох тренінгів “Особливості комунікації та ефективної взаємодії з ветеранами” та “Як розробити дієву програму реінтеграції ветеранів у компанію : підходи, принципи, інструменти”.

Період проведення: січень-лютий 2024 року.

Поглиблена навчально-консультаційна програма для відібраних компаній. Після участі в першому етапі проєкту три компанії отримають можливість підтримки у розробці та впровадженні індивідуальної програми реінтеграції ветеранів відповідно до своїх потреб та запитів. Програми можуть включати дослідження потреб ветеранів у компанії, розробку алгоритмів повернення до роботи ветеранів на свої робочі місця, повернення до професійної діяльності ветеранів з інвалідністю, створення для них можливостей перекваліфікації та нових професійних можливостей, особливості підтримки та повернення жінок- ветеранок.

 Період проведення - березень - липень 2024 року. 

Як зареєструватися?

Заповніть, будь ласка, анкету за посиланням.

Проєкт реалізується за підтримки урядів Великої Британії, Канади, Сполучених Штатів Америки, Фінляндії, Швеції та Швейцарії.

 Про нас:

З 2014 року ГО «Центр зайнятості Вільних людей» займається професійною реінтеграцією ветеранів, внутрішньо переміщених осіб, людей з інвалідністю, жінок та інших осіб, які постраждали внаслідок війни в Україні. Ми перетворюємо кризу на розвиток, зміцнюємо потенціал кожного та надаємо можливості для професійного зростання, сприяючи стійкості та відновленню людського капіталу. 

Ми розробили та впровадили комплексні програми реінтеграції, спрямовані на адаптацію військового досвіду до цивільної кар’єри, кейс-менеджмент для ветеранів з інвалідністю, а також розробили методологію та запустили пілотну програму наставництва «рівний-рівному» для ветеранів.

Контакти

  • Контакти для зв`язку Анастасія Потапенко
  • менеджерка з комунікацій проєкту [email protected] www.czvl.com.ua www.facebook.com/jobsoldiers 063 415 44 79

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.