bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Потреби та проблеми МСП у сфері інтелектуальної власності
09.02.2024

Увага, опитування!

Якщо ви власник малого чи середнього підприємства, просимо вас долучитися до опитування про потреби МСП у сфері інтелектуальної власності. Опитування складається із 17 запитань та займе менше 10 хвилин Вашого часу, однак його результати матимуть вагомий вплив на розробку майбутньої Стратегії для визначення пріорітетних напрямів підтримки малих та середніх підприємств в межах проєкту міжнародної співпраці ReACT4UA.

Опитування проводиться Фондом підтримки реформ в Україні» у співпраці з Українським національним офісом інтелектуальної власності та інновацій (УКРНОІВІ)

Проєкт реалізується ГС «Фонд підтримки реформ в Україні» за фінансової підтримки уряду Німеччини в межах проєкту міжнародної співпраці ReACT4UA («Застосування та імплементація Угоди про асоціацію між ЄС та Україною у сфері торгівлі»), виконавцем якого є німецька федеральна компанія Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Проєкт спрямований на підвищення конкурентоспроможності та стійкості українських малих і середніх підприємств, особливо з огляду на вступ до ЄС.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdnYa8mv4C3wOMkGyufAem0EQ0jxxj4sEZSh_dRSkU-pb4tFQ/viewform

 

 

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.