bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Оголошення про проведення відкритого тендеру із закупівлі «Інтерактивного обладнання»
13.02.2024

Оголошення про проведення відкритого тендеру із закупівлі:

«Інтерактивного обладнання»

Громадська організація «Лабораторія Ініціативної Молоді» в межах грантового проєкту «Створення та розвиток центрів життєстійкості громади у м. Ніжин Чернігівської області», що реалізується за підтримки ПРООН, оголошує відкритий тендер на закупівлю інтерактивного обладнання.

Дата оголошення про тендер: 14 лютого 2024 року

Термін подання тендерних пропозицій: 25 календарних днів з дня опублікування цього Оголошення – до «18» березня 2024 року

Предметом закупівлі є інтерактивне обладнання згідно переліку:

  • Дошка інтерактивна мультимедійна TIA-SPORT.

Детальний опис товарів/послуг, що оголошуються зазначено у Додатку 1 до Оголошення. 

Строк надання товарів/ послуг: з дати укладення Договору протягом 10 робочих днів.

У вартість послуг повинна бути включена установка обладнання та доставка товару до місця призначення – 16600, Чернігівська область, м. Ніжин,  вул. Графська, 2.

Вимоги до постачальника товарів/послуг – учасника тендеру:

 

До участі у тендері запрошуються суб‘єкти підприємницької діяльності, належним чином зареєстровані за законодавством України, мають  досвід роботи у відповідній сфері, відповідні КВЕД для здійснення торгівлі/надання послуг, заявлений товар у наявності на складі у вказаній кількості, можливість здійснити доставку у вказаний строк за зазначеною адресою та можливість надати оригінали супроводжуючих документів з печаткою та підписом (договір поставки, рахунок-фактура, видаткова накладна/ акт виконаних робіт, тощо).

 

Учасник тендеру надає організатору наступні документи:

  1. Копія документу, що підтверджує державну реєстрацію;
  2. Копія документу, що підтверджує податковий статус;
  3. Тендерна пропозиція (проформа), заповнена за зразком (додаток №2);
  4. Оригінал Рахунка-фактури;
  5. Зразок договору поставки товару;
  6. Документи, що підтверджують досвід (щонайменше 2 рекомендаційні листи та/або договори на аналогічний товар, тощо);
  7. Документи, що підтверджують фінансовий стан (довідка з банку та ін.);
  8. Інші документи за необхідності.

 

Умови роботи та оплати

  • Підписується офіційний договір
  • Оплата здійснюється після доставки товару у повному обсязі.

 Істотні критерії (умови) відбору тендерних пропозицій:

  1. Відповідність учасника кваліфікаційним вимогам тендерного оголошення;
  2. Відповідність поданих документів умовам тендерного оголошення;
  3. Прийнятна ціна, умови оплати та умови надання товарів/послуг.

 

Тендерні процедури

Запитання щодо тендеру можна надсилати в електронному вигляді за ел. адресою: [email protected] до 18:00, 17 березня 2024 р.

До участі у відборі тендерних пропозицій допускаються тендерні пропозиції, які повністю відповідають умовам цього тендерного оголошення.

Тендерні пропозиції, мають бути чинними та не підлягатимуть внесенню змін з боку учасників тендеру, що їх подали, до повного завершення, в даному випадку – передачі товару.

Тендерні документи повинні бути складені українською мовою, підписані уповноваженою особою учасника та засвідчені печаткою (за наявності) та у електронному вигляді (у форматі Еxcel та PDFнадіслані учасником на електронну адресу ПРООН [email protected] з темою листа: «Відкритий тендер_2024/01/001CS_назва учасника» до 17.03.2024 рокуа також у письмовій формі із зазначенням “Відкритий тендер: закупівля інтерактивного обладнання” за адресою: 16600, Чернігівська область, м. Ніжин,  вул. Графська, 2 у строк до 17.03.2024 року. Всі тендерні пропозиції, отримані організатором після кінцевого терміну їх подання, а саме після 23:59 години 17.03.2024 року, розгляду не підлягатимуть.

 

Визначення переможця тендеру, відбудеться організатором тендеру після фінансової та технічної оцінки запропонованих тендерних пропозицій згідно істотних критеріїв (умов) відбору, які зазначені у даному тендерному оголошенні, але не пізніше 17 березня 2024 року.

Результати тендеру будуть повідомлені організатором учасникам тендеру шляхом надсилання відповідних повідомлень електронною поштою протягом не більше ніж трьох робочих днів з дати прийняття рішення про визначення переможців.

 

Додаткові застереження:

Учасник цієї загальної процедури (відкритого тендеру) приймає до уваги та погоджується з тим, що організатор тендеру залишає за собою право вимагати від учасника тендеру додаткові документи та/або інформацію, що підтверджують відповідність окремих положень документів вимогам та умовам цього тендерного оголошення.

Учасник цієї загальної процедури (відкритого тендеру) надсилаючи документи для участі у загальній процедурі (відкритому тендері) за цим тендерним оголошенням підтверджує своє розуміння та згоду з тим, що організатор тендеру може відхилити його тендерну пропозицію у випадку, якщо пропозиції інших учасників міститимуть більш вигідні умови, та що організатор тендеру не обмежений у прийнятті будь-якої іншої пропозиції з більш вигідними для нього умовами.

 Контактна особа:

Ганна Б’янка 067-502-82-80

Додаток № 1

до тендерного оголошення ГО

«Лабораторія ініціативної молоді» від 08.02.2024 р.

 

 

Інформація про необхідні якісні та кількісні характеристики

предмета закупівлі

 

«Інтерактивне обладнання»:

 

1.  Дошка інтерактивна мультимедійна TIA-SPORT.

Вимоги

(технічні, якісні та кількісні характеристики (технічна специфікація))

 

     Ця технічна специфікація містить основні вимоги до обладнання згідно переліку, що  наведена в таблиці.

 

№ п/п

Предмет закупівлі

Кількість, шт.

Характеристики

Запитувана марка /модель *

1.

Дошка інтерактивна мультимедійна TIA-SPORT

 

1

  • Діагональ: 82 дюйми
  • Співвідношення сторін: 4:3
  • Кількість дотиків, multitouch: 10
  • Точність: 1 мм
  • Тип сенсора: Інфрачервоний
  • Активний (розумний) лоток: Ні
  • Гарячі клавіші: Так
  • Операційна система: Windows
  • Програмне забезпечення: GKBoard Software
  • Антивандальне покриття: Так
  • Живлення: USB
  • Спосіб встановлення: Комбінований
  • Розміри (ШхВхГ), мм: 1725 х 1230 х 30
  • Розміри активної поверхні 1660 х 1165 мм

Комплект постачання:

інструкція з експлуатації, гарантійний талон, монтажний комплект (гвинти, шурупи, дюбелі, кронштейни кріплення), USB кабель 5 м., маркери,  інтерактивна указка (стилус), СD-диск з ПЗ.

 

 

 

або аналог

 

Строк поставки Товару: з дати укладення Договору протягом 10 робочих днів.

Вартість Товару повинна включати в себе транспортні витрати, навантаження, розвантаження за місцем знаходження закладу, а також інші податки і збори (страхування, сплату митних тарифів, податків, зборів тощо).

 

Примітка: характеристики повинні відповідати або бути кращими за показники, наведені у даній таблиці. Невиконання вимог цього розділу документації у пропозиції Учасника призводить до її відхилення. Усі посилання у технічному завданні на конкретну торговельну марку чи фірму, патент, конструкцію або тип предмета закупівлі, джерело його походження або виробника слід читати як «або еквівалент». У випадку, якщо Учасником буде запропоновано «еквівалент» та обладнання із іншими характеристиками, аніж ті, які передбачені у даному додатку – учасник подає додатково порівняльну характеристику та обґрунтування того, що запропоноване обладнання є кращим.

 

Еквівалентом є товари, роботи, послуги будь-якої торгівельної марки, фірми, конструкції, типу обладнання або матеріалу, джерела його походження або виробника, з рівнозначними, рівноцінними технічними, якісними характеристиками та показниками зазначеними у технічному завданні.

 

У разі надання еквіваленту, учасник надає порівняльну таблицю із зазначенням конкретної назви, технічних, кількісних, якісних характеристик запропонованого еквіваленту у відповідності до технічних вимог встановлених Додатком 2 до тендерної документації.

 

Обґрунтування посилання в тексті тендерної документації на торговельну марку, фірму, патент, конструкцію або тип предмету закупівлі, джерело його походження або виробника: посилання здійснюється з метою забезпечення поставки якісних товарів, робіт, послуг, які за своїми характеристиками не повинні бути гіршими, ніж в вищезазначених посиланнях.

 

Загальні вимоги до предмету закупівлі:

1. Якість товару повинна відповідати вимогам відповідних діючих нормативних документів та відповідати параметрам та вимогам, зазначеним у цьому додатку.

2. Якісно поставленим товаром вважається товар, який відповідає вимогам, що зазвичай ставляться до товару відповідного характеру.

3. Товар, який постачається, повинен бути таким, що не перебував в експлуатації, терміни та умови його зберігання не порушені.

4. Гарантійний строк на обладнання повинен становити не менше гарантійного строку, визначеного виробником обладнання, але не менше 12 місяців з дати його отримання замовником (з дати підписання видаткової накладної).

5. В комплекті з обладнанням предмету закупівлі замовнику передаються: інструкції з експлуатації обладнання (за наявності), гарантійні документи (обов’язково).

6. Транспортні послуги та інші витрати (пакування, встановлення та монтаж обладнання, інсталяція програмних компонентів, а також придбання необхідних додаткових матеріалів, інструментів та приладдя тощо) здійснюватися за рахунок постачальника. Будь-які відхилення допускаються лише в разі погодження на етапі уточнень через відповідні інструменти електронного торгівельного майданчика.

7. Для підтвердження можливості постачання предмету закупівлі учасник у складі тендерної пропозиції також надає:

- документ щодо наявності в Україні сервісних центрів для гарантійного та післягарантійного ремонту.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Додаток № 2

до тендерного оголошення ГО

«Лабораторія ініціативної молоді» від 08.02.2024 р.

 

ТЕНДЕРНА ПРОПОЗИЦІЯ

 

м. Ніжин                                                                              «____» ________2024 року

 

_________________________(повне найменування постачальника)_______________________,  (точна адреса) надає свою пропозицію  Громадська організація «Лабораторія Ініціативної Молоді» щодо участі у тендері, що проводиться Організацією на закупівлю інтерактивного обладнання, згідно з вимогами, висунутими Громадською організацією «Лабораторія Ініціативної Молоді»  згідно тендерного оголошення  №_____ про _______________________ від ____________року.

 

Вивчивши тендерні вимоги Громадської організації «Лабораторія Ініціативної Молоді»,  _________________________(повне найменування постачальника)_______________________ цим підтверджує, що має організаційну можливість та погоджується надати послуги/виконати роботи/поставити товари Громадській організації «Лабораторія Ініціативної Молоді» відповідно до наступних умов:

  1. Найменування послуг/робіт/товарів: ____________________.
  2. Якість послуг/робіт/товарів відповідатиме: ________________________.
  3. Ціна послуг (грн., з/без ПДВ): ____________________.
  4. Строк надання послуг/виконання робіт/поставки товару: __________________.
  5. Загальна вартість, з/без ПДВ: _________________.
  6. Опис/характеристика послуг/робіт/товарів: _______________________.
  7. Умови оплати: ___________________.
  8. Умови, які необхідно виконати організації для отримання послуг/робіт/товарів: _____________________.
  9. Податковий статус постачальника: _________________________
  10. КВЕД:______________________

  

 

 

Загальна вартість цієї пропозиції       _________,00 грн. (______________ грн. 00 коп.) з/без ПДВ.

 До цієї Пропозиції додається (вказати повний перелік документів, що додається):

  1. Оригінал рахунку-фактури №_________ від _____________ року
  2. Копія документу, що підтверджує державну реєстрацію;
  3. Копія документу, що підтверджує податковий статус
  4. Зразок Договору поставки товару
  5. …….

ПІБ уповноваженої особи__________________(підпис та печатка)

Контакти

  • Ганна Б’янка (067) 502-82-80

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.