bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Оголошення про проведення відкритого тендеру з закупівлі послуг з організації інтеграційних заходів
14.02.2024

Дата оголошення про тендер: 14.02.2024 року

Термін подання тендерних пропозицій: 28.02.2024 року

Докладні вимоги до предмету закупівлі наведені у технічному завданні (додається) до тендерного оголошення.

Умови оплати: Тільки післяплата. Протягом 5 банківських днів з дати надання послуги і наявного повного пакету звітних документів.

Предметом закупівлі є послуги з організації інтеграційних заходів.

Місце надання послуг: м. Чернівці, Чернівецька область, Україна.

Термін надання послуг: згідно графіку, наведеному в технічному завданні.

 

Вимоги до постачальника товарів/послуг – учасника тендеру.

До участі у тендері запрошуються суб‘єкти підприємницької діяльності, належним чином зареєстровані за законодавством України, мають  досвід роботи у відповідній сфері, відповідні КВЕД, можливість надати послуги у вказаний строк за зазначеною адресою та можливість надати оригінали супроводжуючих документів з печаткою та підписом (договір поставки, рахунок-фактура, видаткова накладна).

 

Учасник тендеру надає організатору наступні документи:

1.       Тендерна пропозиція, заповнена за зразком (додається);

2.       Копія документу, що підтверджує державну реєстрацію з відповідним КВЕД (виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань тощо;

3.       Копія документу, що підтверджує податковий статус;

4.       Форма з переліком контактів партнерів, які можуть надати рекомендації (не менше 3 контактів) (Додаток 1).

5.       Кошторис, заповнений на основі бюджетного запиту, що міститься у вкладенні (додається), у форматі Excel.

 

Істотні критерії (умови) відбору тендерних пропозицій:

  1. Відповідність поданих документів умовам тендеру (надано повний перелік документів, заявка допускається до розгляду);
  2. Учасник тендеру згодний надати повний перелік послуг відповідно до технічного завдання;
  3. Прийнятна ціна, умови оплати та терміни надання послуг.

 

*Переможцем тендеру буде обрану найнижчу тендерну пропозицію, яка повністю відповідатиме висунутим адміністративним і технічним вимогам, а також матиме наявний досвід роботи на ринку.

 

Тендерні процедури

У разі виникнення додаткових запитань, звертатись за телефоном +38050 847 1843, Лариса Коврик-Токар.

До участі у відборі тендерних пропозицій допускаються тендерні пропозиції, які повністю відповідають умовам цього тендерного оголошення.

Тендерні пропозиції, мають бути чинними та не підлягатимуть внесенню змін з боку учасників тендеру, що їх подали, до повного завершення надання послуг/робіт/передачі товару.

Тендерні документи повинні бути складені українською мовою, підписані уповноваженою особою учасника та засвідчені печаткою (за наявності) та у електронному вигляді (у форматі PDF) надіслані учасником на електронну адресу ПРООН [email protected] з темою листа «Вікритий тендер_ M4EG-RRP-LVGA-2023-13_назва учасника» до 28.02.2024 року.  Всі тендерні пропозиції, отримані організатором після кінцевого терміну їх подання, а саме після 23:59 години 28.02.2024 року, розгляду не підлягатимуть.

Визначення переможця тендеру, відбудеться організатором тендеру після фінансової та технічної оцінки запропонованих тендерних пропозицій згідно істотних критеріїв (умов) відбору, які зазначені у даному тендерному оголошенні, але не пізніше п’яти робочих днів від кінцевого терміну подання тендерних пропозицій.

Результати тендеру будуть повідомлені організатором учасникам тендеру шляхом надсилання відповідних повідомлень електронною поштою протягом не більше ніж трьох робочих днів з дати прийняття рішення про визначення переможців.

 

Додаткові застереження

Учасник цієї загальної процедури (відкритого тендеру) приймає до уваги та погоджується з тим, що організатор тендеру залишає за собою право вимагати від учасника тендеру додаткові документи та/або інформацію, що підтверджують відповідність окремих положень документів вимогам та умовам цього тендерного оголошення.

Учасник цієї загальної процедури (відкритого тендеру) надсилаючи документи для участі у загальній процедурі (відкритому тендері) за цим тендерним оголошенням підтверджує своє розуміння та згоду з тим, що організатор може відхилити його комерційну пропозицію у випадку, якщо пропозиції інших учасників міститимуть більш вигідні умови (згідно з технічними вимогами).

 

Контактна особа: Лариса Коврик-Токар, телефон +38050 847 1843.

Контакти

  • Лариса Коврик-Токар
  • +38050 847 1843.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.