bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Публічні освітні консультації із соціального підприємництва
16.02.2024

Шлях відновлення і розвитку громади визначають соціальні бізнес-ініціативи. Якщо для впевненого першого кроку не вистачає знань і підтримки – ми готові вам надати професійну допомогу.

Запрошуємо мешканців Полтавської міської територіальної громади взяти участь у публічних освітніх консультаціях із соціального підприємництва, що реалізуються ГО «Платформа саморозвитку та неформальної освіти» у партнерстві  з Полтавським фаховим кооперативним коледжем, за підтримки КО «Інститут розвитку міста» Полтавської міської ради в рамках цільової програми «Розвиток освіти дорослих у Полтавській міській територіальній громаді на 2021 – 2025 роки»

 

Ми підготували практичний курс, який допоможе вам зорієнтуватись, як відкрити соціальну пекарню: від пошуку унікальної ідеї до підбору команди, обладнання та просування на ринку.

Програма заходів орієнтована на суб’єктів малого бізнесу та самозайнятих осіб із числа ветеранів війни, учасників бойових дій, ВПО, членів їхніх родин та інших зацікавлених осіб – мешканців Полтавської міської громади.

 

Для охоплення якомога більшої кількості вмотивованих учасників, проєкт реалізуватиметься в онлайн форматі, із персональним доступом до освітніх матеріалів, зустрічей із тренерами.   

За результатами участі в освітніх консультаціях із соціального підприємництва слухачі одержать структуровані знання щодо формування унікальної ринкової пропозиції та вибору бізнес-моделі; набудуть системного розуміння правових основ відкриття та звітності соціальної пекарні; деталізують засади підбору обладнання соціальної пекарні, а організації НАССР; здобудуть розуміння побудови маркетингової стратегії, застосування рекламних технологій та командоутворення.  

 

У подальшому, здобуті учасниками знання і навички можуть бути адаптовані під інший напрям соціального мікро- підприємництва.

 

Форма реєстрації  http://surl.li/qofuz

✅ Дедлайн реєстрації 01.03.2024

 

Освітні заходи організовано ГО «Платформа саморозвитку та неформальної освіти»

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.