bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Новий етап розвитку соціальної сфери в Україні. Women’s Aid International
27.02.2024

Благодійний фонд Women's Aid International завершує проєкт «Школа соціального робітника». У межах цього проєкту 4 групи пройшли 30-годинне навчання та здобули фах «соціальний робітник».

Мета проєкту – дати змогу вимушеним переселенцям здобути новий фах та отримати роботу. Окрім того, глобальною місією проєкту «Школа соціального робітника» є розвиток сфери соціального супроводу в Україні, зокрема, у Києві.

Благодійний фонд Women’s Aid International, як координатори проєкту, визначили, що війна значно впливає на психоемоційний стан учасників та внутрішню стійкість. Аби бути впевненими, що робота соціальних робітників з клієнтами буде якісною та безпечною для обидвох сторін, було вирішено провести тестування учасників.  

Партнером у проведенні тестування стане ГО «Інститут Людинознавства». Аби засвідчити наше колективне тяжіння до розвитку соціальної сфери – Благодійний фонд Women’s Aid International та ГО «Інститут Людинознавства» уклали Меморандум про співпрацю.

 ГО «Інститут Людинознавства» проведе оцінку психологічного та емоційного стану учасників навчальної програми «Школа соціального робітника» та їхньої готовності до роботи з клієнтами.

Це має важливе значення з двох причин. По-перше, робота в сфері соціального обслуговування вимагає великої витримки від соціальних працівників. По-друге, військові дії знано впливають на психічний стан людини, тому важливо переконатися, що учасники можуть успішно справлятися з наслідками тривалого стресу.

Після проходження тестування буде визначено чи зможемо ми рекомендувати до працевлаштування випускників «Школи соціального робітника». 

Благодійний фонд Women’s Aid International вже протягом двох років розвиває сферу соціального обслуговування у Києві. За цей період Фонд надавав допомогу людям літнього віку, людям з інвалідністю та постраждалим від війни.

«Школа соціального робітника» - це проєкт, який дозволить суттєво змінити сферу соціальної роботи.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.