bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Запрошення до участі в тендері
12.03.2024

Шановні партнери, запрошуємо взяти участь у тендері.

Організатор тендеру: ГО “Асоціація інноваційної та цифрової освіти” в рамках проєкту “Створення Цифрових освітніх центрів (SPILNO DLC) та надання послуг з ПЗПСП для дітей та молоді”.

Громадська організація “Асоціація інноваційної та цифрової освіти” впроваджує проєкт за №UKR/PCA2023202/PD2023315 “Створення Цифрових освітніх центрів (SPILNO DLC) та надання послуг з ПЗПСП для дітей та молоді” за підтримки представництва дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні.

Програма спрямована на покращення доступу до освіти, компенсацію освітніх втрат, зменшення розриву в навчанні та цифрових технологій, а також надання психосоціальної підтримки вразливим дітям і підліткам. Також в рамках проєкту буде забезпечено доступ до підтримки ментального здоров’я та психосоціальної підтримки як дітей, так і їхніх опікунів.

Предмет закупівлі:  поставка меблів для облаштування цифрових освітніх центрів. 

В рамках проєкту передбачається поставка комплектів меблів для 16 Цифрових освітніх центрів в трьох областях України – Миколаївський, Одеській та Херсонський.

Перелік та загальна кількість меблів:

-  Парти (стіл учнівський) - 320 шт. (16 комплектів по 20 шт., 2 кольори),

-  Стіл для вчителя - 16 шт.,

-  Шафа -перегородка – 16 шт.,

-  Стільці - 528 шт. (16 комплектів по 33 шт.),

-  Крісло-мішок – 160 шт. ( 16 комплектів по 10 шт., 2 розміри, 2 кольори).

Ціна за одиницю Товару повинна бути сформована з урахуванням витрат на завантаження, розвантаження, збірки меблів, транспортних витрат до місця поставки, гарантійних зобов’язань та інших витрат.

Технічні вимоги до пропозиції щодо поставки меблів для облаштування цифрових освітніх центрів викладені у Додатку 1 “Специфікація”, який є у вкладенні до цього оголошення (також додаток можна знайти у тендерній документації за посиланням нижче).

Посилання на тендерну документацію: https://drive.google.com/drive/folders/1rpBl5nDg9b—oGgiChykjJ0wAQ4Z_hMr

Контактна особа: Марія Богуслав, тел.  0503878026, електронна пошта  [email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.