bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Запит комерційної пропозиції на відбір постачальників послуг поточного ремонту нежитлових приміщень
20.03.2024

Громадська організація «ГО ГЛОБАЛ», в рамках виконання проекту Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) «Переосмислення освітнього процесу: зміна парадигми розвитку м’яких навичок та у вивченні науки» 

Місцезнаходження об’єкта: 12 локацій у чотирьох областях: Київська, Житомирська, Чернігівська та Харківська.

Громади: Демидівська, Ірпінська, Звягельська, Хорошівська, Олевська, Коростенська, Чернігівська, Бобровицька, Менська, Харківська

(перелік може бути додатково доповнено або уточнено Замовником).

Період виконання робіт: до 15.06.2024 року

Предмет закупівлі

Розділ 1. Надання послуги експертного адміністративного супроводу та оцінки приміщень, ведення нагляду, а також підготовка приміщень та виконання в них поточного ремонту відповідно до Технічного завдання.

Розділ 2. Придбання та доставка набору меблів, відповідно до Технічного завдання.

Розділ 3. Придбання та доставка набору обладнання, розхідних матеріалів, відповідно до Технічного завдання, встановлення та підключення. 

Кінцева дата подання пропозиції: 27.03.2024

Описова частина:

До участі у тендері запрошуються кваліфіковані компанії, ТОВ, ФОП, належним чином зареєстровані за законодавством України, мають досвід роботи у відповідній сфері, відповідні КВЕД для надання послуг та можливість виконати заявлені послуги відповідно до умов та строків, визначених організатором тендеру. 

Готові надати пропозицію з фіксованою ціною для укладення договору з надання послуг проведення поточного ремонту та облаштування 12 (дванадцяти) нежитлових приміщень (орієнтовна площа кожного приміщення - 40-70 м.кв., розташованих на територіях Київської, Чернігівської, Житомирської та Харківської областей). 

Послуга має включати: надання послуги попередньої оцінки локацій, виконання необхідних будівельних робіт/послуг (підготовка підлоги, стін, стелі для нанесення оздоблювальних матеріалів, придбання будівельних та оздоблювальних матеріалів, необхідних для виконання робіт), а також придбання меблів, техніки, приладів для облаштування молодіжних просторів та відповідного обладнання. Умови закупівлі можуть бути уточнені під час укладання договору.

Технічне завдання: Створення інтер’єру для молодіжних просторів має відповідати Концепції 

Технічні вимоги та досвід:

Виконавець повинен враховувати вимоги законодавства щодо будівельної продукції та стандартизації, а також дотримуватись та виконувати умови Кодексу екологічних та соціальних практик (КЕСП) / ESCOP та відповідно до Технічного завдання.

Деталізація змісту по кожному завданні буде обговорюватися на етапі підписання договору з переможцем тендеру. На етапі затвердження кожного завдання та проекту в цілому передбачено його кінцеве погодження з ЮНІСЕФ Україна. Завдання вважатиметься виконаним, коли є усне чи письмове підтвердження його виконання зі сторони ЮНІСЕФ Україна.

Учасник тендеру надає організатору наступні документи:

  1. Заповнена та підписана форма заявки (оригінал, Тендерна пропозиція)

  2. Заповнена і підписана цінова пропозиція (оригінал, Цінова пропозиція)

  3. Для ТОВ, ФОП: Виписка з ЄДР з переліком кодів ВЕД (КВЕД), або інший документ, в якому вказані КВЕДи.

  4. Витяг з реєстру платників єдиного податку.

  5. Документи, що підтверджують наявність в учасника досвід виконання аналогічних робіт/послуг за останні два роки, із зазначенням адрес, замовників та фактичних об‘ємів виконаних робіт: довідка довільної форми, яка містить відомості про раніше укладені аналогічні договори (предмет договору, реквізити договору, найменування та контакти замовника таких робіт/послуг);

  6. Банківські реквізити українською мовою у форматі IBAN.

  7. Рекомендації (за потреби).

Пропозицію можна подати такими способами: 

  1. Електронною пошту [email protected]скан пакет вище перелічених документів з усіма підписами 

  2. Особисто принести в головний офіс організації та зареєструвати.

  3. Укрпоштою або Новою поштою на відділення №345 у м.Києві, отримувач:

Громадська Організація «ГО ГЛОБАЛ»

Україна, 01011, місто Київ, ВУЛИЦЯ ІВАНА МАЗЕПИ, будинок 1

До уваги учасників! 

Витрати учасника, пов’язані з підготовкою та поданням конкурсної пропозиції не відшкодовуються (зокрема і у разі відміни конкурсу чи визнання його таким, що не відбувся). 

До вартості тендерної пропозиції не включаються витрати, які учасник зазнав під час підготування пропозиції.

Учасник самостійно несе відповідальність за формування тендерної пропозиції та формує ціни відповідно до вимог чинного законодавства.

ГО “ГО ГЛОБАЛ”  залишає за собою право контактувати лише з відібраними заявниками, уточнювати інформацію в учасників конкурсу в усній та письмовій формі.

Результатом закриття тендерної пропозиції не завжди є обов’язкове підписання Договору про співпрацю з Переможцем впродовж 10 робочих днів, на підставі затвердження результатів Тендерним комітетом. 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.