bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ГО «Хотинське районне товариство інвалідів» оголошує конкурс на закупівлю робіт
22.03.2024

Проєкт реалізується в рамках Програми «Зміцнення громадянського суспільства (ГС) в країнах Східного партнерства», яка розроблена на замовлення Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку (BMZ) і виконується Німецьким товариством з міжнародного співробітництва (GIZ).

 

Мета проєкту: Покращення інклюзивного розвитку в Хотинській територіальній громаді Чернівецької області шляхом створення та функціонування Кабінету підтримки людей з інвалідністю на базі Хотинської багатопрофільної лікарні протягом восьми місяців 2024 року.

  1. 1.     Інформація про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі — технічні вимоги до предмета закупівлі:
  • Наявність аналогічного за предметом закупівлі досвіду за кодом ДК 021-2015 - 45453000-7 Капітальний ремонт і реставрація.
  • Роботи необхідно виконувати на основі Ліцензій та Дозволів, діючих в Україні державних будівельних норм і відповідних вимог (в разі встановлення законодавством).
  • Роботи повинні виконуватися спеціалістами відповідної кваліфікації з дотриманням вимог техніки безпеки та заходів з охорони праці.
  • Підрядник зобов’язаний забезпечити виконання робіт зі своїх матеріалів. Всі матеріали повинні мати відповідні сертифікати, санітарно-епідеміологічні висновки, технічні паспорти та інші документи, що засвідчують їх якість.
  • Належну охорону матеріалів, обладнання, будівельної техніки та іншого майна Підрядника на період виконання робіт повинен забезпечувати Підрядник.
  • Матеріали отримані від демонтажних робіт передаються згідно Акту на повернення матеріалів від демонтажу на об’єкті.
  • Підрядник гарантує якість виконаних робіт і змонтованих конструкцій, досягнення показників, визначених нормативною документацією, та можливість їх експлуатації протягом гарантійного строку. Гарантійний термін якості виконаних робіт становить – 10 років від дня підписання Акту виконання робіт за формою КБ-2в та Довідки про вартість виконаних робіт за формою КБ -3.
  • Підрядник несе повну відповідальність за наявність/одержання всіх необхідних документів дозвільного характеру на виконання певних видів робіт, якщо наявність цих документів передбачена законодавством.

 

Основні обов’язки :

  • Проведення Капітального ремонту кабінету для підтримки людей з інвалідністю КНП  “Хотинська багатопрофільна лікарня” Хотинської міської ради згідно проектно-кошторисної документації (Дефектний акт додається). Виготовлення ПКД входить у вартість договірної ціни.

 

Місце виконання робіт: Комунальне некомерційне підприємство «Хотинська багатопрофільна лікарня» Хотинської міської ради по вул. Богдана Хмельницького 4, м. Хотин, Чернівецька область, Україна, 60000.

Строк виконання робіт: до 30.04.2024 року.

 

Кінцевий термін подання цінової пропозиції: до 30.03.2024 року 17:00 год.

 

Якщо Ви зацікавлені у цьому конкурсі, будь ласка, надішліть свою цінову пропозицію довільної форми та витяг або виписку з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців про державну реєстрацію учасника з відповідним КВЕДом українською мовою на адресу [email protected], не пізніше 30.03.2024 року 17:00 год. За результатом попереднього відбору, потенційні кандидати будуть запрошені на співбесіду. Відповіді будуть направлятися тільки особам, які пройдуть попередній відбір. 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.