bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Закупівля: Подарунки та нагороди
10.04.2024

Державна установа «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України» (далі – Замовник) оголошує закупівлю згідно коду ДК 021:2015 – 18530000 - 3 Подарунки та нагороди (Брендована продукція із нанесенням логотипу: чашка керамічна, термос, спортивна пляшка для води) (далі – Товар) за процедурою «Запит цінових пропозицій» в рамках виконання програми Глобального фонду для боротьби зі СНІДом, туберкульозом та малярією «Прискорення прогресу у зменшенні тягаря туберкульозу та ВІЛ-інфекції в Україні» (англійською мовою: «Grain momentum in reducing TB/HIV burden in Ukraine»), що реалізується за кошти гранту Глобального фонду для боротьби із СНІДом, туберкульозом та малярією, згідно з Угодою про надання гранту від 04 грудня 2020 року № 1936 (найменування гранту: UKR-C-PHC).

1.        Найменування та місцезнаходження Замовника: Державна установа «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України». 04071, м. Київ, вул. Ярославська 41.

2.        Назва предмета закупівлі: ДК 021:2015 – 18530000 - 3 Подарунки та нагороди (Брендована продукція із нанесенням логотипу: чашка керамічна, термос, спортивна пляшка для води).

3.        Обсяг і місце поставки Товару: визначені в Додатку 2 «Технічна специфікація».

 4.        Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі: визначені в Додатку 2 «Технічна специфікація».

 5.        Очікувана вартість предмета закупівлі: 163 000,00 грн без ПДВ.

Операції з оплати Товарів та послуг звільняються від оподаткування податком на додану вартість згідно статті 7 Закону України від 21.06.2012 року № 4999-VI «Про виконання програм Глобального фонду для боротьби із СНІДом, туберкульозом та малярією в Україні», п. 26 підрозділу 2 розділу XX Податкового кодексу України та постанови Кабінету Міністрів України від 17.04.2013 року № 284 «Деякі питання ввезення на митну територію України товарів і постачання на митній території України товарів та надання послуг, що оплачуються за рахунок грантів (субгрантів) Глобального фонду для боротьби із СНІДом, туберкульозом та малярією в Україні».

 6.        Строк поставки Товарів: з дати підписання договору – до 06.05.2024 року. Постачання товару за адресою – 04071, м. Київ, вул. Ярославська, буд.41.

 7.        Кінцевий термін подання цінових пропозицій: 17 квітня 2024 року до 14:00 (включно) за київським часом.

 8.                  Строк, протягом якого цінові пропозиції є дійсними: Цінові пропозиції вважаються дійсними протягом 90 (дев’яносто) календарних днів з дати кінцевого строку подання цінових пропозицій.

 9.        Адреса веб-сайту, на якому розміщена інформація про закупівлю: https://phc.org.ua в розділі «Закупівлі».

 10.              Прізвище, ім’я та по батькові, посада та електронна адреса однієї чи кількох посадових осіб Замовника, уповноважених здійснювати зв’язок з учасниками:

З питань технічної специфікації:

Крайник Світлана - головний фахівець з з управління персоналом

e-mail: [email protected]  ,

тел.: +38 093 765 60 45.

З питань проведення процедури закупівлі:

Сак Ірина – головний фахівець з закупівель та постачань відділу закупівель та постачань,

e-mail: [email protected],

тел.: +38 067-167-62-73.

 11.              Порядок подання цінових пропозицій.

Цінова пропозиція повинна надсилатись на електрону адресу: [email protected]. Усі документи цінової пропозиції повинні бути у вигляді кольорової сканованої копії та мати чіткий вигляд повного (завершеного) документу, печатки (за наявності), підпису і т.ін. У разі якщо інформація на сканованій копії буде не доступна до перегляду (зображення буде не чітке, текст (повністю або частково) не буде видно), така пропозиція учасника відхиляється з підстави не надання інформації, передбаченої оголошенням про закупівлю. Цінова пропозиція та всі копії будь-яких документів, що включаються в пропозицію, мають бути обов’язково завіреними підписом уповноваженого представника учасника, а також скріпленими печаткою (за її наявності).

Надані копії документів мають бути розбірливими та якісними. Відповідальність за достовірність наданої інформації в своїй тендерній пропозиції несе учасник. Всі пропозиції, отримані після кінцевого строку подання цінових пропозицій розгляду не підлягають. Кожен учасник має право подати лише одну цінову пропозицію.

 12.              Цінова пропозиція повинна складатися з:

-                     інформації та документів, що підтверджують відповідність учасника кваліфікаційним критеріям, вимоги до надання яких визначено в Додатку 1 до цього оголошення про закупівлю;

-                     інформації щодо відповідності запропонованого учасником Товару, технічним, якісними та кількісними характеристикам предмета закупівлі, які встановлені в Додатку 2 до оголошення про закупівлю, а також документів (у разі наявності такої вимоги їх подання), які підтверджують відповідність запропонованого учасником Товару, технічним, якісним та кількісним характеристикам предмета закупівлі. Перелік таких документів встановлений в Додатку 2 до оголошення про закупівлю;

-                     інформації про ціну пропозиції, яка надається шляхом заповнення форми «Форма цінової пропозиції», що викладена в Додатку 3 до цього оголошення про закупівлю;

-                     листа - згоди в довільній формі про те, що учасник ознайомився та зобов’язується дотримуватись вимог Кодексу поведінки для постачальників Глобального форду, що викладений в Додатку 4 до оголошення про закупівлю;

-                     завіреної підписом уповноваженого представника учасника, а також скріпленої печаткою (за її наявності) Декларації конфлікту інтересів учасника, який подає цінову пропозицію, що викладена в Додатку 5 до оголошення про закупівлю;

-                     витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань;

-                     статут або інший установчий документ (для юридичних осіб) та/або опис з кодом, необхідним для доступу до електронних документів Учасника (виписка, статут).

Контакти

  • Сак Ірина +38 (067) 167-62-73

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.