bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Зазимська громада розпочинає процес стратегічного планування
03.05.2024

Діяльність Зазимської сільської ради повинна ґрунтуватися не лише на вирішенні поточних питань, але й на створенні стратегічного плану розвитку громади. Місцева влада, бізнес та громадськість повинні знати свої довгострокові цілі та розуміти, які потрібно зробити кроки задля їх досягнення. При цьому обов’язково варто врахувати те, що Стратегія – це не просто документ, а реальний дієвий механізм, в основу якого покладено детальний аналіз стану громади, її потенціалу та майбутньої візії розвитку. Таким чином, окрім участі органу місцевого самоврядування, під час розробки Стратегії важливим є врахування думки жителів та місцевих підприємців, а також залучення компетентних експертів.

Враховуючи вище вказане, 2 травня 2024 року Зазимською сільською радою та ГО «Громадська ініціатива Луганщини» було підписано Меморандум про співпрацю. Відповідно до цього, громадська організація, заручившись грантовою підтримкою МФ «Відродження» в рамках проєкту «Європейське Відродження України: ініціатива громадянського суспільства для стійкості та відновлення» у співпраці з Європейським Союзом, починає роботу над створенням Стратегічного плану розвитку Зазимської сільської територіальної громади.

Розробка Стратегії потребує залученості жителів та підприємців Придесення. Таким чином, першим кроком є створення Робочої групи та заохочення всіх зацікавлених мешканців.

 

Матеріал підготовлено в рамках проєкту «Забезпечення ефективності процесів відновлення та розвитку 2-х сільських територіальних громад Київської області»

за підтримки Європейського Союзу та Міжнародного Фонду «Відродження» в рамках спільної ініціативи «Європейське Відродження України». Матеріал представляє позицію авторів і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу чи Міжнародного фонду «Відродження».

 

#ЄвроВідродження

#ПрямуємоРазом

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.