bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Кращі практики щодо енергозбереження у житлово-комунальному господарстві
05.07.2011

Видання підготовлене фахівцями Центру громадської експертизи за результатами проекту “Кращі практики енергозбереження на місцевому рівні”, що здійснювався за підтримки Фонду Східна Європа на кошти, надані Посольством Швейцарії в Україні, Посольством Королівства Норвегія в Україні та Агентством США з Міжнародного Розвитку (USAID).

В межах проекту було зібрано інформацію про кращі практики щодо впровадження енергозбереження і підвищення енергоефективності у житлово-комунальному господарстві.

Практики, представлені у виданні, можуть бути відтворені в інших населених пунктах чи на подібних об’єктах житлово-комунального господарства.

Окрім безпосередньо описів кращих практик, видання містить стислі рекомендації щодо підготовки інвестиційних пропозицій для залучення фінансування на реалізацію проектів із впровадження енергозбереження у житлово-комунальному господарстві.

Видання адресоване державним службовцям, посадовим особам місцевого самоврядування, науковцям i консультантам у сферах житлово-комунального господарства та місцевого економічного розвитку, а також експертам у сфері енергозбереження та eнергоменеджменту.

Ознайомитись із виданням

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.