bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Громадське обговорення Концепції Космічної програми на 2013-2017 роки
04.08.2011

На громадське обговорення винесено Концепцію Загальнодержавної цільової науково-технічної космічної програми на 2013 - 2017 роки, що триватиме до 31 серпня 2011 року.

Державне космічне агенство України запрошує громаду до предметної інтерактивної дискусії щодо змісту Концепції за електронною адресою e-gov.net.ua. У документі наголошується, що Україна є визнаною у світі космічною державою, повноправним партнером на ринку космічних послуг.

Сучасні космічні технології для України є одним із важливих факторів, що визначають стратегічне місце держави та можливість створення ефективних засобів стримування. На поточний час космічна діяльність України забезпечує їй гідне місце серед порівняно невеликої кількості держав світу, які мають можливість створювати ракетно–космічну техніку у замкнутому циклі.

Збереження та розвиток цього потенціалу є питанням стратегічного загальнодержавного значення, тому будемо щиро вдячні Вам за участь у громадському обговоренні.

Поділитися думками, порадами, ідеями щодо вдосконалення Концепції - це спосіб висловити свою громадянську позицію для людей, яким небайдуже космічне майбутнє України.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.