bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ГУРТ навчив жінок-підприємниць як розпочати і розвивати власну справу (фото, відео)
04.08.2011

1-2 серпня відбулась підсумкова конференція проекту Європейського Союзу та Міжнародного бюро праці «Рівність жінок і чоловіків у світі праці». Участь в конференці взяли жінки, які завдяки тренінговій програмі створили власне підприємство.

Нагадаємо, протягом 2010 року Ресурсним центром ГУРТ у рамках програми "Розпочни і вдосконалюй свій бізнес" у 12 областях України були проведені тренінги, участь у яких взяли більше 700 учасниць.

Цільовою групою тренінгів в рамках вказаної програми були жінки, які нещодавно започаткували свій бізнес або планували це зробити незабаром. Розроблена МБП тренінгова програма «Розпочни і вдосконалюй свій бізнес» впроваджувалася за стандартами МБП досвідченими тренерами, сертифікованими Міжнародним бюро праці.

Тренінгова прогарама передбачала вивчення таких аспектів бізнесу: розробка бізнес-плану, маркетингового плану, робота з персоналом, пошук джерел стартового капіталу, фінансове планування.

В результаті проведення тренінгів у рамках першого етапу 519 жінок здобули необхідні для встановлення власної справи знання та навички, 118 жінок виявили бажання відкрити свою власну справу. Під час другого етапу - 272 жінки-підприємниці змогли не лише вдосконалити свої навички з ведення бізнесу, але й створили неформальні групи з метою обміну досвідом та взаємопідтримки.

Фотогалерея 

Відео

Сергій Савчук, менеджер проекту "Рівність жінок і чоловіків у світі праці"


Як проводився відбір учасниць

 

Відгуки учасниць про вплив проекту 

 

Які перспективи? Взяли участь у проекті і хочете поділитись своїми враженнями?

Сторінка проекту на порталі ГУРТ: gurt.org.ua/biz/

Приєднуйтесь до обговорення теми підприємництва на форумі ГУРТа 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.