bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Опитування для малого бізнесу
09.08.2011

Інститут власності і свободи в рамках проекту «Зелена книга малого підприємництва» проводить анкетування, мета якого – оцінити основні проблеми, що стоять на заваді розвитку малого підприємництва та визначити шляхи щодо їх вирішення.

Анкета адресована як бізнес-асоціаціям і спілкам підприємців, так і безпосередньо компаніям і приватним підприємцям і містить питання, що стосуються оподаткування малого бізнесу, насамперед місця і значення спрощеної системи оподаткування; пенсійного страхування та пенсійної системи для учасників малого бізнесу; саморегулювання та передачі об’єднанням підприємців низки державних функцій; доступу до ресурсів і процедур держзакупівель для малого бізнесу.

Кожна відповідь на питання анкети допоможе не лише визначити консолідовану думку щодо проблем розвитку малого бізнесу, а й сприятиме розробці стратегії його розвитку.

Анкетування є анонімним, оприлюднюватимуться лише консолідовані та узагальнені результати. Анкету можна завантажити у зручному для Вас форматі або скористатися інтерактивною формою на сайті Інституту www.pfi.org.ua.

Проект зі створення та публічного обговорення «Зеленої книги малого підприємництва» здійснюється Інститутом власності і свободи за підтримки Міжнародного фонду «Відродження».

Це дискусійна доповідь щодо політики у сфері малого підприємництва, адресована зацікавленим сторонам, які можуть долучитися до її обговорення та використати при підготовці політичних чи виконавчих рішень.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.