bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Громадська рада при Сумській ОДА звітувала про роботу в першому півріччі
07.09.2011

5 вересня 2011 року правління Сумської обласної громадської ради при Сумській ОДА на прес-конференції підвело підсумки діяльності дорадчого органу за перше півріччя 2011 року.

Володимир Демура, голова правління громадської ради при ОДА, відзначив, що цей період був надзвичайно плодотворний для діяльності ради: була розглянута низка питань соціально-економічного і культурно-освітнього потенціалу області, сформовано та направлено низку пропозицій до органів влади різного рівня.

Особливу увагу на заході звернули на розроблену громадською радою програму підтримки місцевого виробника – «Зроблено на Сумщині». Після введення її в дію буде проведена низка заходів, що зможе забезпечити домінування продукції місцевого виробництва на ринках області. Крім того, продукти, що виготовляються на території регіону будуть маркуватись знаком «Зроблено на Сумщині», а за ініціативою Олександра Коновалова, депутата обласної ради, розробника Стратегії розвитку регіону «Нова Сумщина 2015», маркування буде доповнено qr-кодом, що при сканувані буде вести на Єдиний інформаційний портал регіону.

громадська рада

Впровадження qr-кода підтримала і молодь. Сумський обласний ресурсний центр разом з Олександром Коноваловим провів креативну акцію привітання рідних Сум з Днем міста. По місту були розміщені сіті-лайти з «загадковими квадратиками» і зроблені принти на футболках з закодованими надписами «Я люблю Суми». Координатор проектів СОРЦ Оксана Шульженко відмітила, що qr-коди можна буде використати ефективно і в соціальних проектах.

Сподіваємося, що до кінця року громадська рада працюватиме ще більш ефективно.

Контакти

  • Шульженко Оксана
  • ГО “Сумський обласний ресурсний центр”
  • [email protected]
  • 0668330975

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.