bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Акценти тижня на порталі ГУРТ
05.10.2011

На порталі ГУРТ публікуються не лише новини. Більш цілісне уявлення про те, чим живе громадський сектор, можна почерпнути в аналітичних статтях, у блогах та коментарях експертів та практиків. Редакція порталу ГУРТ зробила підбірку вартих уваги матеріалів, опублікованих протягом тижня.

СТАТТІ

З 13 по 20 вересня на порталі ГУРТ проводилося опитування щодо того, які проблеми можуть вирішувати громадські організації в Україні. Директор Партнерства “Кожній дитині” Василина Дибайло поділилася своїм аналізом результатів опитування. Її інтерпретацію результатів читайте тут.

БЛОГИ

Тарас Тимчук в своєму блозі пише про опублікований звіт Ресурсного центру ГУРТ за 2010 рік. Ми просимо вибачення за невчасну публікацію річного звіту українською мовою, а також дякуємо читачам ГУРТа, коментарі яких підвели нас до того, що звітуватись в Україні не просто потрібно, а робити це треба вчасно і українською мовою. Зі звітом Ви можете ознайомитись за посиланням gurt.org.ua/gurt/annual_report.

Михайло Ізюмський ставить питання щодо актуальності проведення блогкемпу під час Регіонального ярмарку інституційного розвитку, який відбудеться 18 жовтня  в Харкові. Розвиток блогінгу - справа рук самих блогерів, отже, якщо Ви маєте бажання взяти участь в блогкемпі, залишайте свої коментарі тут.  

Протягом 6-8 жовтня в Бухаресті пройде форум "The Black Sea NGO Forum 2011". Алла Журавель представлятиме Ресурсний центр ГУРТ на форумі, а також буде вести репортаж звідти. Якщо у Вас є питання, відповіді на які вона б могла знайти на цьому заході, побажання, свої думки щодо цієї події, або Вас цікавлять конкретні питання до конктерної особи - можете писати їх у її блозі.

ОПИТУВАННЯ 

На порталі ГУРТ триває опитування щодо того, чим організація громадянського суспільства може аргументувати суспільну користь своєї роботи. Голосуйте! Якщо Ви не знайшли правильної, на Вашу думку, відповіді серед запропонованих варіантів, будь ласка, дайте свій варіант відповіді. 

Нагадаємо, опитування користувачів порталу ГУРТ, що тривають з травня 2010 року - не є і не претендують на високе звання «соціологічних досліджень», а є лише інструментом соціального маркетингу, яким ми привертаємо увагу нашої аудиторії до питань, відповіді на які на сьогодні неможливо або вкрай важко отримати достовірним шляхом. ГУРТ вдячний всім, хто наважується висловлювати свою думку шляхом голосування, коментування, заперечення питань та відповідей, що виносяться в опитуваннях.

Результати попередніх опитувань Ви можете переглянути за посиланням gurt.org.ua/polls

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.