bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Акценти тижня на ГУРТі
02.11.2011

На порталі ГУРТ з’являються не лише новини. Більше про життя третього сектору можна дізнатися в статтях, блогозаписах і коментарях експертів і практиків. Редакція порталу ГУРТ зробила підбірку вартих уваги матеріалів, опублікованих протягом тижня.

СТАТТІ

У рамках PRоГОну ГУРТ завітав до офісу Агентства стійкого розвитку Луганського регіону, де представники організації розповіли як їм вдається "вижити" при постійній зміні команди, навіть не зважаючи на зміну лідера, який до них, до речі, "мігрував" із органів влади. Більше про діяльність, успішні практики та невдачі Агентства читайте тут.

Оксана Якуніна в своїй публікації пише про громадську антикорупційну експертизу нормативно-правових актів, а також дає ряд порад громадським радам щодо унормування громадської антикорупційної експертизи.

У статті «Новий Закон України сприяє подальшій корумпованості судової системи» Юлія Красільникова закликає долучитися до вимоги громадських активістів застосувати вето до Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо розгляду справ Верховним Судом України», який сприяє подальшій корумпованості судової системи та порушує права та свободи людини.

БЛОГИ

Тарас Тимчук у своєму блозі пише про нову пропозицію учасникам Національного ярмарку інституційного розвитку сплатити добровільний фінансовий внесок, а також відповідає на питання: «Який може бути внесок, якщо Ярмарок фінансує донор!?» і «Куди будуть спрямовані кошти від внесків?». 

Про роль зірок шоу-бізнесу та журналістів у формуванні громадянського суспільства в своєму блогозаписі «Чому я люблю журналістів і не люблю зірок шоу-бізнесу» пише Марина Говорухіна.

ОПИТУВАННЯ

На головній сторінці порталу ГУРТ тривають опитування читачів. Цього тижня читачі порталу визначають, що буде з організаціями громадянського суспільства, якщо міжнародні гранти з нового року зникнуть. Взяти участь у опитуванні.

НАГАДУЄМО

17 листопада 2011 року відбудеться Національний Ярмарок інституційного розвитку. Формат Ярмарку включає виставку-презентацію послуг із організаційного розвитку, унікальні майстер-класи, експертні дискусії та широке медіа висвітлення заходу.

До 10 листопада 2011 року Ви можете зареєструватись на умовах платної участі (вартість - 350 грн.).

За посиланням Ви зможете ознайомитися з оновленою програмою Ярмарку

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.