bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Громадськість запропонує владі, за якими напрямами їм краще співпрацювати
24.11.2011

2 грудня з 10.30 до 16.00 год. на базі оздоровчого табору «Лідер» (Київ, Пуща-Водиця, вул. Юнкерова, 16 (3-тя лінія)) відбудеться Міська соціальна акція «Платформа людяності».

Мета заходу - залучити активну та небайдужу молодь до процесу розробки основних напрямів підтримки діяльності Київських молодіжних та дитячих громадських організацій владою міста у 2012 році.

Учасники заходу проведуть виставку-презентацію, під час якої оприлюднять результати впровадження проектів та програм, які отримали фінансування у році поточному за наслідками конкурсу проектів програм, проведеного Головним управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту.

Всім міським громадським молодіжним та дитячим організаціям, які бажають вплинути на напрями надання Головним управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту наступного року підтримки їх проектів та програм, пропонуємо надати кандидатури своїх учасників заходу за номером телефону: 483-35-82 та/або 063-048-04-61 Людмила Рудкевич (Оргкомітет «Платформи») або електронною поштою: [email protected].

Організатори: Головне управління у справах сім’ї, молоді та спорту Київської міської державної адміністрації, Громадська рада з питань молодіжного рузху при ГУССМ та Молодіжна громадська організація «Київський міський центр творчих ініціатив для дітей та молоді «Дельфін».

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.