bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Що корисного в блогах?
03.01.2012

На порталі ГУРТ діє платформа для спілкування експертів громадського сектору України - блоги, завдяки яким читачі порталу не тільки обговорюють суспільно-важливі, актуальні та цікаві теми, а й діляться корисними порадами.

Пропонуємо Вашій увазі підбірку блогозаписів за 2011 рік, яка, сподіваємося, допоможе Вам знайти відповіді на деякі запитання, а також буде корисною у діяльності Вашої організації. 

1. Якщо Ви не байдужі до ґендерної тематики та шукаєте відповіді на запитання, чому ґендер – це важливо, чому Україна має впроваджувати ґендерну політику, у тому числі, щодо представницва жінок у вищих органах влади, чому досягнення ґендерного балансу важливе для ОГС тощо, читайте блогозапис Юлії Гончар «Декілька лаконічних відповідей на типові запитання про ґендер» .

2. Марина Говорухіна в своєму блозі знайомить читачів порталу ГУРТ із поняттям «залученість працівника», а також ділиться декількома корисними порадами для керівників НДО. 

3. Що потрібно організаціям громадянського суспільства для отримання довіри грантодавців? Відповідь на це запитання шукайте в блогозаписі Якова Рогаліна «Тайна «Третьей» планеты».

4. Для тих організацій, які розвивають власні сайти, портали, чи просто прагнуть підвищити ефективність комунікації зі своїми цільовими аудиторіями, буде корисним допис Тараса Тимчука «Ефективне застосування нових медіа та веб-технологій: поради грантерів МФВ».

5. Своїми спостереженнями щодо покращення ефективності навчань (семінари, тренінги, майстерні), які нерідко проводять громадські організації, ділиться з читачами порталу ГУРТ Віталій Мороз у блогозаписі «Навчання майбутнього. 5 ключових тез».

6. «Сім порад як успішно зіпсувати круглий стіл» - блогозапис Марини Говорухіної, який надихає на протилежне та допомагає уникнути помилок при організації та проведенні круглого столу. 

7. Що потрібно робити з невдачами, які час від часу зазнають організації громадянського суспільства, в своєму дописі "Сліди від куль" розповідає Михайло Ізюмський

8. Як українська ментальність заважає інституційній спроможності і що з цим робити, відповіді на ці запитання читайте в блозі Василя Полуйка.

9. Чимало представників організацій громадянського суспільства ведуть власні блоги, у тому числі й на ГУРТі. Що потрібно зробити для того, щоби Ваш блог був успішним, читайте у блогозаписі Сергія Сухобойченка «Як стати ефективним блогером».

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.