bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відкритий лист жіночих громадських організацій
21.03.2012

Минулого тижня українська громадськість підписувала лист до очільників Української Греко-Католицької Церкви в Україні, де висловлювалась незгода з їхнім закликом до Верховної Ради України щодо законодавчої заборони абортів.

12 березня народний депутат від «Батьківщини» Андрій Шкіль зареєстрував законопроект №10170, який забороняє штучне переривання вагітності, окрім випадків, коли це загрожує життю вагітної жінки.

Тому Благодійний фонд «Здоров’я жінки і планування сім’ї» підготував ще один відкритий лист, який, ми сподіваємось, знайде підтримку громадськості та допоможе об’єднати наші зусилля.

На наступному тижні у вівторок 27 березня 2012 року об 11.30 в УНІАН відбудеться прес-конференція щодо загрози заборони абортів в Україні. В четвер разом з прес-анонсом цей лист-звернення з тими підписами, які вже будуть на той момент, буде розісланий по ЗМІ.

Ознайомитись з текстом листа, висловити свою підтримку та поставити підпис під листом можна на сайті Музею історії жіноцтва, історії жіночого та гендерного руху.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.