bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Громадські організації в дії: огляд подій
12.05.2012

 

23 - 27 квітня 2012 року 10 громадських активістів, які працюють в селах, селищах та малих містах Луганської області та АРК, здійснили візит з обміну досвідом до Львівської області  в рамках проекту: «Вивчення західноукраїнського досвіду самоорганізації та громадської діяльності в селах та малих місцевостях». Візит з обміну досвідом, є першим етапом проекту, наступним кроком стане підсумковий семінар, який пройде у м. Луганську 29 травня 2012 року.
Читати більше...

30 квітня 2012 року в м. Ужгороді завершено проведення тренінгу з навчання просторової орієнтації та мобільності в рамках проекту «Біла тростина – стань самостійним», в якому взяли участь 10 незрячих людей з різних куточків Закарпаття. Під час відбору учасників тренінгу перевагу було надано молодим людям, які бажають бути самостійними, здобути освіту та знайти роботу. 

Читати більше...

Протягом квітня 2012 року КМГО «Молода Черкащина» провела 3 вступні семінари «Роль молоді у формуванні політики в Україні» для молоді з Полтавської, Кіровоградської та Черкаської областей. Дуже цікавим та інформативним був блок визначення проблем молоді кожного з регіонів. Висновки молодих дослідників були не дуже втішні: місцева влада у всіх областях більше займається організацією розваг для молоді, в той час як питання працевлаштування молодих спеціалістів, доступного житла для молодих сімей, розвитку якісної конкурентоздатної освіти, змістовного та здорового дозвілля, які найбільш турбують молодих людей, не вирішуються на достатньому рівні.

Читати більше...

 

6 травня 2012 року відбувся четвертий випуск слухачів Школи громадського активіста, організованої тренерською командою Волинського прес-клубу. Школа складалася з чотирьох взаємопов’язаних блоків, присвячених особливостям ведення успішної діяльності організаціями громадянського суспільства. 
Читати більше...

7 травня 2012 року в Києві відбувся другий тренінг волонтерів у рамках проекту “On-life!Цінності українців!”, що реалізується командою МІ”Серце в долоньках”. На зустрічі тренери Ніна Гаєвська та Ксенія Дронь розказали про головні напрямки волонтерства в Україні, його види, юридичні аспекти, питання мотивації волонтерів та побудови команди.
Читати більше...

Молоді люди з вадами зору давно вже не вважають себе частиною «незрячого світу»: успішно навчаються, працюють, відкривають та ведуть власний бізнес, займаються спортом, мистецтвом, громадською діяльністю, тощо. Одним з найяскравіших прикладів такої активності молодих незрячих є діяльність підприємства об'єднання громадян «NOTIS». Фахівці підприємства створили тактильні карти, які дозволяють незрячим людям орієнтуватися на місцевості, де вони знаходяться, покращують здатність орієнтуватися в просторі, змінюють просторові та географічні уявлення у багатьох незрячих. Людям стало набагато легше уявляти оточуюче середовище та орієнтуватися, наприклад, в громадських місцях.
Читати більше...


 

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.