bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Онлайн-посібник із громадської журналістики
13.06.2012

Ресурсний центр ГУРТ протягом 2011-2012 років проводив навчання громадських журналістів, із метою підготувати команду журналістів, які можуть створювати якісні інформаційні матеріали про життя громадського сектору.

Навчання журналістів проходило за допомогою шведської технології навчальних гуртків, робота в яких побудована на пошуку знань членами гуртка відповідно до їхніх потреб та інтересів.

У результаті навчання, учасники попрактикували себе в ролі журналістів, створили низку якісних публікацій, які викликали інтерес і дискусії з боку читачів порталу ГУРТ.

Заняття в гуртку ґрунтуються передусім на досвіді та знанні його учасників. Напрацювання суспільних репортерів та їхній унікальний досвід, яким вони обмінювалися під час навчання, увійшли до онлайн-посібника з громадської журналістики «Як стати суспільним репортером».

Посібник буде корисним для тих, хто висвітлює або прагне висвітлювати суспільно важливі події, з метою привернути до них увагу, а також для організацій громадянського суспільства, які хочуть створювати власні школи суспільної журналістики.

Онлайн-посібник доступний за посиланням.

Команда ГУРТа буде вдячна за Ваші відгуки про онлайн-посібник, які Ви можете лишити в коментарях до цього повідомлення.

Онлайн-посібник з суспільної журналістики створено Ресурсним центром ГУРТ у рамках проекту «Назустріч високим стандартам журналістики в громадському секторі України» за фінансової підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.