bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Побачив світ третій номер Вісника громадських рад
15.06.2012

Наприкінці травня 2012 р. побачив світ третій номер інформаційного бюлетеня «Вісник громадських рад». Видання підготовлено Департаментом інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабінету Міністрів з метою надання інформаційної та методичної підтримки громадським радам при центральних та місцевих органах виконавчої влади. Сприяння у підготовці Вісника надала Програма сприяння парламенту ІІ.

Новий випуск Вісника громадських рад знайомить читачів з Планом дій з впровадження в Україні міжнародної ініціативи «Партнерство «Відкритий Уряд», діяльністю громадських рад при Сумській облдержадміністрації та Тростянецькій райдержадміністрації Сумської області, роботою урядової телефонної «гарячої лінії».

У Віснику також надано рекомендації щодо проведення громадськими радами громадської антикорупційної експертизи.

Крім того, представлено можливості нової версії урядового веб-сайту «Громадянське суспільство і влада», яка розпочне роботу у червні цього року.

Видання буде передано громадським радам при центральних та місцевих органах виконавчої влади, а також надіслано в бібліотечні установи. З електронною версією Вісника можна ознайомитися на урядовому веб-сайті «Громадянське суспільство і влада».

Контакти

  • Анна Леонтьєва
  • Департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабінету Міністрів України
  • [email protected]
  • (044) 256-62-28
  • http://civic.kmu.gov.ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.