bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Громадські організації в дії: огляд подій (відео)
23.06.2012

14 червня 2012 року в Миколаєві пройшла Всеукраїнська конференція «Регіональні перспективи просування технологій електронного управління та розвитку електронної демократії на виконання Плану дій з впровадження в Україні міжнародної Ініціативи «Партнерство «Відкрите уряд». На конференції був широко презентований досвід як  українських міст - визнаних лідерів у розвитку системи електронного урядування та електронної демократії: Вінниці, Славутича, Борисполя, Дніпропетровська, так і самого Миколаєва.лайін трансляції сесій міської ради, активно розвивається веб-сайт міської ради.

Читати більше...

14 червня 2012 року Прем’єр-міністр України Микола Азаров зустрівся з головами громадських рад при центральних і місцевих органах виконавчої влади. Учасниками зустріч порушили питання щодо визначення у Типовому положенні про громадські ради максимально можливого кількісного складу громадських рад; завершення процесу створення громадських рад при усіх центральних органах виконавчої влади; створення координаційного органу, до складу якого увійдуть голови громадських рад при центральних і місцевих органах виконавчої влади; включення голів громадських рад до складу колегій органів виконавчої влади тощо.
Читати більше...

14-17 червня 2012 року Дитяче козацьке товариство Рівненщини, обласні федерації козацького бойового мистецтва „Спас” та бойового гопака провели в селі Пляшева навчально-вишкільний табір „Джура-2012”. Традиційно, головною метою цього табору є ознайомлення з історією козацтва та битвою під Берестечком, популяризація здорового способу життя і поширення козацьких традицій серед дітей та молоді.
Читати більше...

21 червня 2012 року Дніпропетровський координаційно-експертний центр з питань регуляторної політики спільно із Дніпропетровською міською радою розпочала проведення кущових семінарів-тренінгів «Здійснення державної регуляторної політики органами місцевого самоврядування». Під час семінарів-тренінгів близько 440 посадових осіб органів місцевого самоврядування пройдуть навчання з основ реалізації державної регуляторної політики.
Читати більше...

21 червня 2012 року в приміщенні Лубенської міської ради Полтавська обласна молодіжна громадська організація "Твій Світ" за участі відділу в справах сім’ї та молоді виконавчого комітету Лубенської міської ради провела брифінг на тему: "Здобутки реалізації державної молодіжної політики в місті та перспективи підтримки молодіжних ініціатив". Як повідомили на заході, на разі розпочинається робота в напрямку правової освіти молоді та формування толерантного середовища, запобігання дискримінації як такої, та підвищення рівня обізнаності учнів шкіл і студентської молоді, пов’язаних з толерантністю і рівноправ’ям, як головними цінностями демократичного суспільства тощо.
Читати більше...


 

 

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.