bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Дослідження стану підприємництва в країні
14.07.2012

Асоціація аналітичних громадських організацій «Соціально-економічні стратегії і партнерства» (СЕСП), як національний координатор Глобального Тижня Підприємництва, проводить дослідження з метою оцінити стан підприємництва в Україні.

Це дослідження є невід’ємною частиною міжнародного, яке ініційоване Фондом імені Кауфмана і здійснюється відомою консалтинговою компанією «Монітор Груп». Акумульовані результати будуть презентовані під час Глобального Тижня підприємництва 2012, що відбуватиметься 12-18 листопада ц.р.

Дослідження покликане допомогти поінформувати політиків і політичні сили, котрі спроможні вплинути на стан підприємництва як на глобальному рівні – в країнах-учасницях цього заходу, так і в Україні зокрема.

Дослідження спрямоване на вивчення сприйняття підприємцями, провайдерами бізнес-послуг, інвесторами і держслужбовцями підприємницького середовища в країні, сприяє чи заважає це середовище успішному розвитку бізнесу.

Ваші відповіді допоможуть підготувати звіт про стан підприємницької екосистеми, який відображає найбільш важливі питання державної політики, необхідної для розвитку підприємців-початківців. Учасники попередніх досліджень відмічають, що відповіді на запитання анкети і ознайомлення з результатами дослідження дозволили їм побачити аналітичну картину, яка допомогла їм покращити свою бізнес-діяльність.

Просимо Вас перейти за посиланням до дослідження та відповісти на запитання он-лайн анкети.

Інформація про учасників дослідження – конфіденційна.

Доступ до анкет відкритий до 31 серпня.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.