bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Громадська журналістика: навчання в дії
19.07.2012

Протягом 2011-2012 років Ресурсний центр ГУРТ реалізував проект «Назустріч високим стандартам журналістики в громадському секторі України». У результаті якого сформована команда громадських журналістів, які регулярно публікують на порталі ГУРТ матеріали на суспільно важливу тематику.

Навчання журналістів проходило за допомогою шведської технології навчальних гуртків, робота в яких побудована на пошуку знань членами гуртка відповідно до їхніх потреб та інтересів.

Протягом навчання суспільні репортери опублікували 25 журналістських матеріалів, що висвітлюють суспільно важливі теми та непересічний досвід людей, які беруть участь в творенні суспільних змін, а також дозволили показати діяльність невідомих широкому загалу, однак впливових організацій громадянського суспільства.

Також у рамках проекту було створено онлайн-посібник із громадської журналістики «Як стати суспільним репортером», до якого увійшли напрацювання членів гуртка та їхній унікальний досвід.

Онлайн посібник доступний за посиланням.

Проект "Назустріч високим стандартам журналістики в громадському секторі України" здійснювався Ресурсним центром ГУРТ в партнерстві з Центром волонтеріату "Добра Воля" за фінансової підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.