bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Соціальна інтеграція випускників інтернатних закладів: проект державного стандарту
20.03.2013

На замовлення Міністерства соціальної політики України експерти Міжнародної благодійної організації «Партнерство «Кожній дитині» протягом вересня 2012р. – лютого 2013р. розробили проект Державного стандарту послуги соціальної інтеграції випускників інтернатних закладів (додається).

Документ враховує кращий досвід та результати швейцарсько-українського проекту «Впевнений старт: програма соціальної інтеграції молоді, позбавленої батьківського піклування», що впроваджується з 2010 року Партнерством та Швейцарським бюро Міжнародної соціальної служби в Київській області.

До розробки та обговорення Стандарту були залучені фахівці державних та недержавних організацій, дотичні до підтримки осіб цільової групи (більше 80 спеціалістів). Також було проведено серію консультацій з вихованцями та випускниками інтернатних закладів, учасниками проекту «Впевнений старт», з метою визначення їх потреб та бачення найкращої для них соціальної підтримки.

30 січня 2013 року проект Стандарту був презентований на експертній дискусії «Соціальна інтеграція випускників інтернатних закладів» за участю представників громадських організацій, Міністерства соціальної політики та отримав в цілому схвальні відгуки.

Для максимального врахування думки спеціалістів, практиків та молодих людей Партнерство «Кожній дитині» запрошує молодь, фахівців соціальної сфери та представників громадських організацій, які надають соціальну підтримку дітям та молодим людям, позбавленим батьківського піклування, до обговорення та надання пропозицій до проекту Державного стандарту послуги соціальної інтеграції випускників інтернатних закладів.  

Пропозиції та коментарі просимо підготувати за відповідною Формою відгуку (додається) та надіслати електронною поштою [email protected] до 15 квітня 2013 року.

Звертаємо Вашу увагу, що додатки до проекту Стандарту не є обовязковими складовими документи і при бажанні з ними можна ознайомитися, надіславши лист запит за вказаними нижче контактами. 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.