bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Благодійники врятували 726 життів під час негоди, що розгорнулася в столиці цієї весни
04.04.2013

З кінця березня у зв’язку з аномальними погодними умовами столичні благодійники організували цілодобовий пункт обігріву в денному благодійному центрі «Стефанія», що на провулку Лобачевського 8а (Ленінградська площа).

З 23 по 27 березня пунктом обігріву змогли скористатися 726 осіб. Ці люди могли замерзнути просто на вулиці, поповнивши сухі списки статистики МНС. Адже дістатися будь-куди до теплого місця не було ніякої можливості.

«Дуже важливо оперативно реагувати на різкі зміни погоди, тому що це - життя людей. Засинаючи на вулиці навіть при 5 градусах вище нуля, людина, швидше за все, вже не прокинеться. Я закликаю всіх жителів допомагати бездомним і всім іншим, хто опинився на вулиці в негоду теплим одягом, гарячим чаєм і бутербродами. Адже вони такі ж люди як і ми з вами. Не залишайтеся байдужими до чужої біди. Зробіть добру справу! », - говорить президент благодійного фонду «Соціальне партнерство» Артем Макєєв.

Нагадаємо, що за всю зиму пункт обігріву фонду надав допомогу більш ніж 2,5 тисячам людей. Одночасно він може прийняти до 200 чоловік і діє в холодну пору року.

Фонд «Соціальне партнерство» постійно приймає теплий одяг і взуття для благодійного банку одягу. Весь зібраний одяг передають нужденним в ньому людям: багатодітним, бездомним та іншим людям, які опинилися в біді. Зателефонуйте нам за номером +38044 591 54 43, +38 093 142 84 57 або дізнайтеся більше про проект у нас на сайті.

Допоможіть тим, хто в біді - передайте теплий одяг і взуття!

Фонд «Соціальне партнерство» засновано у 1998 році. Основні напрямки діяльності: допомога та підтримка пенсіонерів, бездомних, багатодітних сімей, людей з інвалідністю. Фонд надає щоденну допомогу 1 500 - 2 000 людей в столиці.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.