bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Луцьку стартувала освітня програма, де бізнесмени вчитимуть студентів
15.04.2013

В більшості розвинених країн студенти готові на багато, аби отримати цінну пораду від успішних бізнесменів щодо побудови майбутньої кар’єри й започаткування власної справи. У Луцьку також вирішили призвати акул бізнесу на допомогу студентам. В обласному центрі Волинський Інститут Підтримки та розвитку Громадських Ініціатив спільно з Обласним молодіжним центром праці презентували освітній проект «Profi-Start», який фінансується благодійним фондом Василя Токарського.

Родзинка нової освітньої програми в тому, що викладачами будуть керівники успішних підприємств, що працюють у різних галузях.

Загалом, молоді люди матимуть можливість пройти три освітні рівні проекту: «Мої перші гроші», «Моя успішна професійна кар’єра» і «Мій власний бізнес». Наразі укладено домовленості з п’ятдесятьма бізнесовими структурами, які посвячуватимуть студентів у тонкощі професійного успіху та заробітку.

На тренінговому курсі «Мої перші гроші» студентам розкажуть і покажуть як можна заробляти гроші, не відриваючись від навчання. Викладачі – ті сектори бізнесу, які можуть запропонувати тимчасову або віддалену роботу.

«Моя успішна професійна кар’єра» - це комплекс тренінгів, де люди, які є безпосередніми роботодавцями, опрацьовуватимуть разом зі студентами навички і вміння, необхідні для гідного виходу на ринок праці й зайняття там конкурентоспроможної позиції.

Особливість перших двох рівнів освітнього проекту ще й в тому, що студенти зможуть особисто познайомитись з тими, хто може розкрити їх потенціал та запропонувати роботу, а, за словами керівників бізнесу, здібних і талановитих вони згідні забирати «з руками й ногами».

На третьому етапі освітньої програми «Мій власний бізнес» підприємливі молоді люди зможуть знайти застосування своїм бізнес-ідеям. Успішні бізнесмени, які викладатимуть курс, оцінять, проконсультують, зорієнтують і вкажуть вектор, в якому потрібно рухатись на шляху до започаткування власної справи. До речі, за словами Наталі Балакіної, начальника відділу організації профорієнтації Волинського обласного центру зайнятості, близько 60% тих, хто відважується започаткувати власну справу – саме молоді люди, тому їм конче необхідна підтримка та наставництво зі сторони тих, хто в бізнесі може називатись «профі». А найбільш перспективні та життєздатні бізнес-проекти мають усі шанси отримати інвестиційні вливання зі сторони бізнесменів, які долучаються до проекту.

По закінченню освітньої програми кожен учасник отримає диплом та комплекс теоретичних і практичних матеріалів.

Щоб пройти курс тренінгів, потрібно заповнити анкету, яку оцінюватиме експертна комісія, причому відбиратимуть тих претендентів, які засвідчать найбільшу мотивацію у анкеті. Кращі, за рішенням комісії, будуть запрошені до навчання.

Для отримання форми заявки звертайтесь за телефонами:

(098) 9222616

(066) 1630008

(0332) 723803

або пишіть на електронну пошту:

e-mail: [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.