bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Новий конкурс від Представництва ЄС в Україні. На що слід звернути увагу (відео)
22.04.2013

Представництво Європейського Союзу в Україні провело інформаційну зустріч, на якій було представлено новий конкурс проектів. Назва конкурсу - "Європейський інструмент з питань демократії та прав людини: Схема підтримки місцевих ініціатив в Україні, Річні програми дій на 2012-2013 рр."  Номер конкурсу проектів EuropeAid/132823/L/ACT/UA. 

Як зазначив Станіслав Топольницький, координатор сектору громадянське суспільтсво та права людини Представництва Європейського союзу в Україні, загальна мета конкурсу достатньо широка - демократія, верховенство права відповідно до політики Європейського Союзу.

У коментарі ГУРТу Станіслав Топольницький зауважив : “Цього року ми оголосили конкурс, використовуючи подвійний бюджет. Тобто це є основна новина - бюджет вдвічі перевищує звичайний бюджет конкурсу. Ще одна новина - ми маємо два компоненти в цьому конкурсі. Перший стосується прав людини та основних свобод і другий компонент стосується виборів, виборчих процесів та підтримки виконання Україною порядку денного Асоціації”.

Ми також пропонуємо вам переглянути важливі моменти зустрічі.

Кінцевий термін для подання концепцій проектних пропозицій - 13 травня 2013 року. Посилання на конкурс.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.