bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Ковель матиме перший у Волинській області майданчик для занять паркуром та стрітворкаутом
27.05.2013

У лютому нинішнього року Молодіжний фонд «Наше майбутнє» звернувся до Ковельської міської ради з проханням дозволити побудувати спортивний майданчик та виділити для цього земельну ділянку.

Питання побудови майданчика постало гостро, адже більше 300 спортсменів у місті займаються паркуром та стрітворкаутом, але місця для тренувань у Ковелі немає. Тож ініціативна група на чолі з Сергієм Дружиновичем розробила і подала на обласний конкурс адвокаційних ініціатив проект «Створення якісної спортивної інфраструктури для сприяння фізичному розвитку молоді Ковеля», який, власне, і мав на меті вплинути на місцеву владу для отримання дозволу на побудову спеціалізованого майданчика. Організатори конкурсу, Волинський Інститут Підтримки та розвитку Громадських Ініціатив та Міжнародний фонд «Відродження» підтримали проект і виділили фінансування на адвокаційну кампанію.

Як бачимо, кампанія пройшла успішно, адже виконкомом Ковельської міської ради вже прийнято рішення про виділення земельної ділянки під комплексний майданчик для занять паркуром та стрітворкаутом на вул. Мічуріна поблизу дитсадка №3.

За словами Сергія Дружиновича, майданчик наразі у процесі облаштування і ведеться організація міжрегіональних змагань з цих видів спорту. «Плануємо зустрічати колег з інших областей на новому майданчику вже вкінці червня. Це будуть перші змагання такого рівня на Волині,» - каже він.

Контакти

  • Прес-служба

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.