bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Луцьк «за» Кодекс для водіїв маршруток. Що скажуть в районах?
30.05.2013

Кодекс водія таксі та маршрутного таксі вже протягом тривалого часу обговорюється у Луцьку. Однак питання поведінки водіїв міського громадського транспорту нагальне не лише у обласному центрі, а й у районних центрах, де 68% населення регулярно користуються послугами маршрутних таксі. Та, нажаль, рівень якості пасажирських перевезень у цих містах доволі низький.

Зважаючи на це, проект Кодексу обговорюватиметься у Ковелі, Володимирі-Волинському та Нововолинську. У кожному з цих міст є свої проблеми у цій площині та характерні особливості у взаєминах водіїв і пасажирів.

Запрошуємо активну громадськість Ковеля, Володимира-Волинського і Нововолинська, представників органів місцевого самоврядування, перевізників, водіїв, пасажирів та ЗМІ долучитися до обговорення документу та внести своє бачення у «нормативний регулятор» поведінки водіїв громадського транспорту й таксистів.

За детальною інформацією про дату час та місце громадських обговорень у кожному із зазначених міст звертайтеся за телефонами: (098) 9222616; (095)6454655; (0332) 723803.

 Проект «Кодекс водія таксі та маршрутного таксі» - отримав підтримку в межах конкурсу адвокаційних ініціатив, який проводив Інститут Підтримки та розвитку Громадських Ініціатив та міжнародний фонд «Відродження» за програмою «Громадянське суспільство та належне врядування».

Контакти

  • Прес-служба

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.