bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

МБФ “Здоров’я українського народу” став лідером Національного рейтингу благодійників!
05.07.2013

МБФ “Здоров’я українського народу” став лідером у динаміці зростання благодійного бюджету серед благодійних фондів, річний бюджет яких складає від 1 до 10 млн. грн.

Про це стало відомо 5 липня 2013 року під час публічної презентації результатів щорічного національного рейтингу благодійників, яка відбувалась у київському готелі “Русь” у межах конференції за результатами проекту “Інституційний розвиток сектору організованої філантропії в Україні”.

Відзначимо, що у порівнянні з попереднім 2011-м роком, 2012-го МБФ “Здоров’я українського народу” вдалось збільшити свій бюджет на 379%. Такий показник сприяв публічному визнанню Фонду лідером Національного рейтингу благодійників у номінації “Динаміка зростання благодійного бюджету”.

Нагороду прозорості та підзвітності у благодійній діяльності на урочистій церемонії відзначення переможців та учасників рейтингу отримала Альона Герус, виконавчий директор МБФ “Здоров’я українського народу”.

Почесне свідоцтво лідера рейтингу Фонду вручили Ірина Бекешкіна, український соціолог, спеціаліст у галузі політичної та електоральної соціології, директор фонду “Демократичні ініціативи” імені Ілька Кучеріва; та Юрій Залуський, юрист “Baker & McKenzie”.

Дякуємо усім, хто долучається до реалізації та розвитку наших проектів! Вдячні організаторам за визнання результатів нашої діяльності!”, – Сергій Сошинський, Президент Міжнародного благодійного фонду “Здоров’я українського народу”.

Контакти

  • Прес-служба Міжнародного благодійного фонду “Здоров’я українського народу” (Анна Козаченко
  •  0961182027
  •  [email protected])

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.