bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Волонтери здобувають нові навички у Етноселі!
23.07.2013

Волонтерський захід із здобуття корисних навичок та знань на території Етносела у Запорізькому регіоні розпочато! За період із 19 по 26 липня учасники табору прослухають та візьмуть участь у таких тренінгах та семінарах:

* «Лідер та лідерство» - тренер Євген Демченко (Київ) Хто такий лідер? Якими якостями повинен володіти справжній лідер та як їх розвинути? Яка міра відповідальності полягає на лідера?

* «Етика волонтерства» - Катерина Мінакова (Запоріжжя) відповість на такі питання: Як не нашкодити? Що таке коректне ставлення до отримувачів допомоги? Хто ті люди, яким потрібна допомога? Як захистити отримувачів допомоги від не доброчесних людей?

* Міжнародне волонтерство – Сюзанна Кецмур (Запоріжжя) Що таке волонтерство і яка його роль у світі? Які форми волонтерства існують? Волонтерство в Україні та за кордоном – можливості, перспективи, існуючі програми.

* «Вступ до громадської діяльності» - Євген Демченко (Київ-Харків) Закони України Про благодійну діяльність та благодійні організації. Як згідно закону вірно заснувати громадську організацію? Що таке статут організації? Як стати членом організації та як полишити членство? Які можливості відкриває суспільна діяльність? Відповідальність у громадській організації.

* «Фандрейзинг та проектний менеджмент» - Інесса Носенко (Запоріжжя) Що таке гранти? Як вірно заповнити аплікаційну форму? Що таке готовий проект? Які соціальні питання можна вирішити за допомогою грантів? Як законно отримати гроші на реалізацію свого соціального проекту?

* «На хвилі» - авторський тренінг Антона Обрєзкова (Київ) Як почати ранок, аби сила та радість були вашими постійними супутниками на весь день? Як ефективно побудувати свій день, навіть якщо ви працюєте вдома? Як швидко налаштуватися на робочий лад?

* «Мас-медіа та громадянське суспільство» - Ольга Лебедева (Запоріжжя). Аспекти взаємодії громадськості та мас-медіа. Практична складова формування продуктивного зв’язку між ЗМІ та громадськими організаціями. Як правильно скласти прес-реліз та прес-анонс? Чим зацікавити ЗМІ, аби вони висвітлили вашу діяльність? Захист приватної інформації: що можна та що не можна висвітлювати в ЗМІ.

* Ораторське мистецтво – Марина Конєва (Запоріжжя) Як правильно говорити? Як не образити людину словами? Які види спілкування існують?

* Робота у команді – Наталі Кутняк (Миколаїв) Поняття: команда, командний дух. Хто такі формальний та неформальний лідер? Як правильно розподілити функції у команді? Ігри на розвиток уміння працювати в команді.

Окрім здобуття нових знань та практичних завдань за цей тиждень ми зможемо бути корисними таким чином:
 

  • встановимо захист від сонячних променів для дерев, що засихають;
  • навчимося та збудуємо землянку;
  • зробимо нескладні конструкції для затінення території для відпочинку від сонця;
  • посильно допомогти людям похилого віку у Етноселі та сусідніх селах (скосити траву, пофарбувати стіни та ін.), поговорити із ними, вислухати їх, подарувати душевне тепло.

Контакти

  • волонтери «Твори добро
  •  Україно!»
  •  0633597711

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.