bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Новий проект АХАЛАР: співпраця між третім сектором та ЗМІ Украіни
23.07.2013

 З 1 липня 2013 Центр гуманістичних технологій Ахалар продовжує програму, яка сприяє співпраці між третім сектором та ЗМІ України.

У своєму новому проекті Центр проведе три п’ятиденних семінари для 60 представників ЗМІ та громадянського суспільства. Перші два тренінги сприятимуть 1) розвитку місцевої громадянської активності і 2) співпраці з засобами масової інформації. Програма навчання зосереджена на розробці ефективних механізмів взаємодії на місцевому рівні. Третій тренінг буде присвячений темі менеджменту проектів і партнерству між секторами.

Після участі у семінарах учасники розроблять план дій для вирішення нагальних проблем у їх громадах. Їм буде запропоновано представити свої проектні ідеї на конкурс малих грантів. Пріоритети конкурсу спрямовані на зміцнення відносин між громадянським суспільством і медіа сектором. Максимальна сума фінансової підтримки кожного з проектів складе до 6500 грн.

Протягом терміну реалізації задуманого, учасники програми будуть отримувати консультації фахівців та інформаційну підтримку. Експерти також зможуть зробити кілька поїздок, відстежуючи виконання проектів.

У рамках проекту Центр АХАЛАР також завершить створення веб-платформи - www.dobrodel.org.ua і проведе тижневе стажування 12 чоловік у Варшаві. Акценти під час візиту будуть зроблені на прикладах і кращих практиках співпраці між громадськими організаціями та засобами масової інформації в Польщі.

Проект фінансується національним фондом підтримки демократії (NED), США.

Контакти

  • Юрій Трохименко
  • директор Центру АХАЛАР

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.