bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Рожищі місцева влада підтримуватиме інститути громадянського суспільства
02.08.2013

Так вирішили депутати Рожищенської міської ради і на останній сесії міської ради прийняли Програму сприяння діяльності та розвитку інститутів громадянського суспільства на 2013-2016 роки.

Метою Програми є створення в районі сприятливих умов для подальшої підтримки та розвитку громадянського суспільства, підвищення ефективності взаємодії органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування з інститутами громадянського суспільства міста, стимулювання до громадської активності та залученні додаткових фінансових ресурсів представниками громадських об’єднань міста, залучення широкого кола громадськості для участі у формуванні та реалізації державної політики з метою забезпечення соціально-економічного розвитку в районі.

Програмою закладені основи сталого розвитку громадських організацій, а, відповідно, й прискорить вирішення багатьох соціальних питань. Адже саме третій сектор є тією ланкою між громадськістю та владою, який виявляє актуальні проблеми, сприяє їх вирішенню та забезпечує можливості для участі громадськості у соціальній політиці держави.

Згідно з Програмою, громадські організації, які діють у м. Рожище матимуть додаткові можливості для розвитку, а також організаційну і фінансову підтримку зі сторони місцевого самоврядування.

Програма сприяння діяльності та розвитку інститутів громадянського суспільства на 2013-2016 роки у місті Рожище розроблена за проектом Волинської округи Пласту «НДО та влада: спільна робота - вагомий результат» став одним із переможців першого туру обласного конкурсу адвокаційних ініціатив, який проводиться Волинським Інститутутом Підтримки та розвитку Громадських Ініціатив за сприяння Міжнародного фонду «Відродження в межах проекту «Територія позитивних змін».

Контакти

  • Прес-служба

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.