bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Міська влада Рожищ засвідчила готовність до співпраці з населенням
11.09.2013

Перша на Волині і в західній Україні програма сприяння діяльності та розвитку органів самоорганізації населення (ОСН) на 2013-2016 роки прийнята у м. Рожище. Відповідне рішення було прийнято на шостому скликанні Рожищенської міської ради.

Як зазначив Рожищенський міський голова Афган Алієв, розвиток органів самоорганізації у місті стимулює ефективний процес реформування ЖКГ, а особливо що стосується сектору приватної забудови, оскільки місцеве самоврядування зможе через ОСНи виявляти локальні питання, які потребують першочергового вирішення, а населення матиме можливість доносити свої потреби до влади і брати участь у прийнятті важливих рішень.

Тож через програму сприяння впроваджуються реальні практичні механізми скоординованої роботи місцевої влади й місцевої громади, що є важливою передумовою  для якісного вирішення локальних проблем, адже жодна із зазначених сторін не в силі охопити та вирішити усі місцеві проблеми самотужки.

Тож, прийнявши програму сприяння діяльності ОСН, міська влада Рожищ засвідчила свою готовність дослухатися до населення, співпрацювати з ним і дотримуватися прозорості своєї діяльності (в міру того, що ОСН мають контролюючі функції).

Розробку Програми сприяння діяльності та розвитку органів самоорганізації населення міста Рожище на 2013-2016 роки ініціювала Асоціація підтримки та розвитку ОСББ та ОСН в межах проекту «Створення умов для нового якісного рівня діяльності ОСН у м. Луцьку» за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» за програмою «Громадянське суспільство та належне врядування».

 

 

 

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.