bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Якість доріг у Луцьку контролюють через адвокаційні ініціативи
11.09.2013

Завдяки адвокаційним ініціативам громадськість може контролювати якість дорожнього покриття у Луцьку. Про підсумки місячної роботи розповіли 10 вересня 2013 року на черговому засіданні Волинського адвокаційного клубу представники громадської організації «Луцькі дороги».

За словами Андрія Осіпова – керівника ГО «Луцькі дороги», депутата Луцької міської ради, за місяць роботи громадської організації було складено та направлено до відповідних органів 201 акт про пошкодження доріг у обласному центрі. «Якщо не буде реакції на наші звернення і зазначені нами об’єкти не ремонтуватимуться – будемо позиватися до суду,» - пообіцяв пан Осіпов.

Він також закликав громадськість повідомляти про пошкодження за телефоном (099) 1186226, писати на електронку громадської організації [email protected], чи залишати повідомлення на сторінці «Луцьких доріг» у Фейсбуці facebook.com/LuckiDorogi. А найближчим часом планується розширити можливості для інформування й зворотного зв’язку через додаткові інформаційні ресурси.

Волинський адвокаціійний клуб створено в межах проекту «Територія позитивних змін», який реалізовує Волинський Інститут Підтримки та розвитку Громадських Ініціатив. Проект був підтриманий Міжнародним фондом «Відродження» за програмою «Громадянське суспільство та належне врядування».

 

 

 

 

Контакти

  • Прес-служба

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.