bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ДМГО «Альянс» відсяткувала своє 15-річчя
18.09.2013

12 вересня 2013 року ДМГО «Альянс» відсяткувала своє 15-річчя в форматі дня неформальної освіти «Вчись по-новому». 

Головною подією святкування було відкриття тренінгового центру під відкритим небом «The Talking Tree». Особливістю цього центру є те, що він знаходить під відкритим небом. Ідея створення цього парку належить волонтерці EVS з  Болгарії Ірині Мітковій. Вона розробила проект парку і втілила ідею в життя.

Одразу ж ідею було випробувано на міцність: у тренінговому центрі пройшли 2 тренінги з «Партисипативного планування та оцінки як методу ефективності молодіжних проектів» та з розробки коротких слоганів з використанням унікальної методології «Loesje» від партнерів “Української мережі освіти дорослих та розвитку інновацій» та тренерів «Альянсу».

Також у рамках святкування пройшов ярмарок різних hand-made виробів та показ воєнної кінострічки «Виклик» на англійській мові.

Альянс – лідер у сфері неформальної освіти в регіоні. На його рахунку більше 70 успішно реалізованих проектів у сферах розвитку громадянської активності та освіти, активізації громадських ініціатив серед молоді, європейської інтеграції, розвитку і підтримки підприємництва та демократії, гендерних питань, розвитку волонтерського руху в Україні та Донецькій області.

 

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.