bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Справжні люди” з’являться в Луганську
20.09.2013

В рамках програми "Майстерня громадської активності" в Луганську ініційовано проект "Справжні люди" - креативна ідея розвитку суспільства, в основі якої закладена філософія взаємодопомоги та партнерства. 

Ідея полягає у наступному: за допомогою веб-сайту слідкувати за впливом однієї людини на весь світ. Веб-сайт дасть можливість слідкувати за переміщенням “карти добрих справ” від однієї людини до іншої, таким чином створюючи ланцюг, який започаткувала одна людина.

Друга ідея, яка доповнює проект - це безпосередньо зміни в самій людині на рівні свідомості та світогляду. Як це досягається? 

Дуже просто. Кожна людина отримає ДВІ картки. Одна, так звана, “внутрішня картка” для вас, яка завжди буде нагадувати вам, що одного разу ви вирішили стати справжньою людиною та допомагати іншим. Вона буде завжди з вами в гаманці, кишені чи сумці. Друга картка - “зовнішня”. Та, яку ви будете передавати та реєструвати на сайті.

Виникає питання. А що робити, якщо картка загубиться? Рекомендується передавати її людині, яка на вашу думку користується Інтернетом, але це не означає, що ви не повинні допомагати бабусі або іншим.

Вирішивши прийняти участь у проекті та приєднатись до руху ви раз і на завжди змінюєте своє відношення до навколишнього світу та людей, а отже змінюєтесь на краще!

Слідкувати за актуальними новинами проекту можна за посиланням.

«Майстерня громадської активності» - це програма неформальної громадянської освіти молоді та підтримки її громадських, соціальних та культурних ініціатив в Україні, Польщі та Білорусі. В рамках цієї програми молодь покращує життя своїх громад через невеликі проекти, отримуючи через них поштовхи для саморозвитку та нові «живі» знання. Ця програма релізується «Українською мережею освіти дорослих та розвитку інновацій» (Україна) та спілкою «Genius Loci» (Польща) за підтримки Колегіуму ім. Теодора Гойсса Фонду ім. Роберта Боша та Спілки MitOst e.V. та програми Польсько-Американського Фонду Свободи «Перетворення в регіоні» – RITA, яка реалізується Фондом Освіта для демократії (Польща). Своїй інтенсивній та ефективній роботі протягом вже майже 6 років «Майстерня громадської активності» завдячує якісному співробітництву з постійними локальними партнерам в Україні – з Донецькою громадською
організацією «Альянс», Коаліцією молодіжних організацій Черкаської області «Молода Черкащина», НУО «Клуб молодих лідерів» (м. Сімферополь) та Хмельницьким обласним Центром молодіжних ініціатив, а також з громадською організацією To.pole (Краків, Польща).

Контакти

  • http://vk.com/spravgni

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.