bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Кривому Розі розмалюють під’їзд, щоб об’єднати його мешканців
25.09.2013

Проект “ХАТА НЕ З КРАЮ” створений для того, щоб зробити життя в багатоповерховому будинку яскравішим, натхненним та згуртованим.

Своєю ініціативою організатори планують об’єднати жителів під’їзду в одну дружню громаду, яка живе злагоджено та привітно.  Своїм проектом творча молодь хоче показати приклад того, як об’єднуючись люди можуть зробити набагато більше та жити набагато краще.

Команда проекту запропоновала мешканцям будинків разом прибрати під’їзд та прикрасити кожний поверх гарними та яскравими малюнками.

Слідкувати за новинами проекту, а також більше дізнатися про подію ви зможете за посиланням vk

Організаторами проекту є учасниці Майстерні громадської активності. Реалізація здійснюється за підтримки Культурно-Громадського центру ШELTER+.

Проект “ХАТА НЕ З КРАЮ» реалізується в рамках програми «Майстерня громадської активності» за підтримки Колегіуму ім. Теодора Гойса Фонду Роберта Боша та Об’єднання MitOst e.V. та програми Польско-Американського Фонду Свободи «Перетворення у Регіоі» – RITA, яку реалізує Фонд Освіта для демократії. В Україні програма реалізується «Українською мережею освіти дорослих та розвитку інновацій» за підтримки локальних партнерів.


Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.