bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Кіровоградська влада допоможе місцевій громаді
19.09.2008

Неймовірно, але саме такий висновок зробили учасники інформаційної сесії в місті Кіровоград. Для участі в заході було залучено фахівців та активістів громадських і благодійних організацій разом з представниками органів влади. Під час зустрічі гаряче обговорювали проблеми та перспективи співпраці державних і громадських організацій в області.

За ініціативою громадської організації ТІМО «Відкриті двері»18 вересня в місті Кіровоград пройшла відкрита зустріч начальника управління з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю обласної державної адміністрації з представниками громадських організацій, які переймаються вирішенням проблем місцевої громади. Кожен з учасників мав можливість поставити найгостріші питання начальнику відділу органу влади. Більшість активістів громадянського суспільства Кіровограда цікавились можливістю отримання державного фінансування для реалізації статутних завдань. Представник влади запевнив присутніх, що бюджет області передбачає таку можливість.

Серед обговорених ініціатив, з боку НУО, було підтримано намір ТО «ТОРО» провести моніторинг діяльності Кіровоградської виправної колонії №6, який планується розпочати в кінці року.

Контакти

  • Бочаров-Туз Володимир
  • ТО ”ТОРО”
  • [email protected]
  • 8 097 282 6521

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.