bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Києві закінчився YouthSpark Live – подія, що об’єднала активну молодь з усієї України
25.05.2015

25 травня 2015 року у Києві з ініціативи корпорації Microsoft у партнерстві з Ресурсним центром ГУРТ відбувся YouthSpark Live – подія, що об’єднала активну молодь з усієї України.

YouthSpark Live – це глобальна спільнота для взаємодії молоді, де Ви можете обмінятися досвідом й отримати менторську підтримку заради змін в Україні та світі. Під час реєстрації потенційні учасники мали змогу обрати один із трьох напрямків: навчання, працевлаштування чи бізнес у сфері ІТ.

З вітальним словом до учасників заходу звернулися Надія Васильєва, генеральний директор компанії «Майкрософт Україна»; Сергій Савчук, національний координатор МОП в Україні; Богдан Маслич, виконавчий директор Ресурсного центру ГУРТ.

Надія Васильєва, генеральний директор компанії «Майкрософт Україна»

Сергій Савчук, національний координатор МОП в Україні

Богдан Маслич, виконавчий директор Ресурсного центру ГУРТ

Після вітального слова учасники долучилися до подіумної дискусії на тему «Працевлаштування молоді: можливості і перспективи». Модерував її Богдан Маслич, а спікерами виступили представники різних проектів компанії Microsoft, спрямованих на молодь: Галина Кондратенко (MACH), Андрій Адамчук (Student Camp), Олександра Безручко (IDEA), Юрій Шевченко (Bizpark), Ігор Леонтьєв (Microsoft Student Partner).

Далі учасники працювали у трьох паралельних сесіях (Кар'єра, Працевлаштування та Підприємництво в ІТ), слухали про навчання принципам кодування, школу Get для підприємців та проект WoMo для бізнес-леді.

Детальний медіа-звіт читайте на порталі ГУРТ в середу, 27 травня.

Контакти

  • Ресурсний центр ГУРТ
  •  [email protected]
  • (044) 296 1052
  •  https://www.gurt.org.ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.