bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Флеш-моб «ІнФормуй свою громаду» у Полтаві: медіа-звіт
29.09.2015

26 вересня 2015 року Полтава долучилася до Всеукраїнського флеш-мобу «ІнФормуй свою громаду», що відбувався в сквері навпроти ПОУНБ імені Івана Котляревського в межах міжнародного Тижня громадської участі. Ініціатором акції виступили Ресурсний центр ГУРТ у співпраці з Полтавською філією Суспільної Служби України.

Понад 40 активних громадян зібрали символ свого міста – герб Полтави – із безлічі фрагментів малюнка з метою привернення уваги та інформування українців про важливість участі кожного у розвитку своєї громади.

«Нам всім просто необхідно разом збирати пазли. І я маю на увазі не пазли в коробочках, а пазли в головах. Ця акція – приклад вдалої метафори того, що відбувається всередині кожного українця», – Сергій Макаренко, 24 роки, фрілансер.

«У першу чергу, флеш-моб нас об'єднав. Ми збирали пазли разом і разом долали труднощі. Це мікропроекція всього нашого народу! Кожен брав до рук шматочок і шукав його місце. Поодинці важко досягти чогось значного. Наша сила – в єдності», – Ліна Дмитренко, 20 років, студентка.

«Я прийшов на цю акцію заради того, щоб показати, що Полтава не стоїть осторонь подій, що у Полтаві живуть гідні, інтелігентні люди. Мені було дуже приємно брати участь у флеш-мобі. З нетерпінням чекаю наступних таких зустрічей», – Сергій Морозов, 19 років, студент.

Під час складання пазлів не все виходило вдало з першого разу, особливо виникли труднощі із пазлами білого кольору. Але люди, які брали участь у флешмобі, вирішили, що абияк вони робити не будуть, а складуть все вірно, інакше подальша їхня участь у розвитку і розбудові своєї громади опиниться під питанням. І це не забобони, а розуміння того, що робити потрібно все відповідально і вірно, тож врешті кожен шматочок пазлу знайшов своє місце.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.