bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Флеш-моб «ІнФормуй свою громаду» в Сєвєродонецьку: медіа-звіт
05.10.2015

26 вересня 2015 року Сєвєродонецький кризовий медіа-центр запросив сєвєродончан та гостей міста долучитися до Всеукраїнського флешмобу «ІнФормуй свою громаду», що відбувався за ініціативи Ресурсного центру ГУРТ в межах Тижня громадської участі.

Під час флешмобу суспільно активні громадяни збирали герб Сєвєродонецька із безлічі фрагментів малюнка з метою привернення уваги та інформування українців про важливість участі кожного у розвитку своєї громади.

Під час акції Площа Перемоги перетворилася на справжній осередок творчості – діти та дорослі із захватом збирали головоломку. Гарний настрій та усмішки панували серед тих, хто долучився до флеш-мобу.

Сєвєродончанам так сподобалася ідея заходу, що вони вирішили продовжити акцію біля Міського палацу культури, де проходив HIP-HOP батл за участю молодіжних танцювальних колективів області.

«Щиро вірю, що розрізнені пазли громадянського суспільства Луганщини складуться в єдину яскраву картину, на якій можна буде побачити квітуче та комфортне життя нашої громади», – Олена Ніжельська, голова Кризового медіа-центру «Сіверський Донець».

«Акція «Інформуй свою громаду» дала мені досвід спільної діяльності громадян міста. Складання пазлів показало важливість громадської участі в розбудові свого міста. Якщо разом ми склали пазли протягом години, то зможемо й громадськістю збудувати «нове» місто протягом року», – Яна Кравцова, член громадського руху «Очищення».

«Флеш-моб вийшов цікавим та веселим. Він об’єднав різних людей за віком, статтю, рівнем життя. Ми отримали успішний досвід спільного вирішення проблеми – складання з окремих шматочків цілісної картини. Можливо, й інші проблеми нам під силу вирішити, коли ми разом», – Сергій П’ятниця, член громадської організації «Вимпел України».

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.