bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Навички майбутнього для навчання і кар’єри від Microsoft
31.05.2016

30 травня 2016 року в Києві з ініціативи корпорації Microsoft у партнерстві з Ресурсним центром ГУРТ відбувся захід «Зроби #ВласнийUpgrade за літо: навички майбутнього для навчання і кар’єри».

Щоб бути затребуваним на ринку праці, молодим людям необхідно формувати навички майбутнього. Серед ТОП-5 навичок, які будуть потрібні в 2020 році, фахівці виділяють крос-культурну компетентність (уміння працювати в різних культурних середовищах), обчислювальне мислення (вміння розуміти великі обсяги даних), знання нових медіа (вміння доносити через них свою думку, а також критично оцінювати і використовувати контент нових медіа), крос-дисциплінарні знання (уміння розуміти різноманітні дисципліни). Цими та іншими цікавими фактами поділилися спікери заходу від «Майкрософт Україна».

Зустріч недаремно відбулася напередодні літа. Попереду – три місяці, за які студенти та молоді спеціалісти можуть багато змінити в своєму житті, якщо поставлять таку мету. Серед спікерів були представники соціальних установ, наприклад, завідувач відділу соціальної безпеки Національного інституту стратегічних досліджень Олександр Цимбал; бізнесу – операційний директор «Майкрософт Україна» Тетяна Марушевська; освітніх закладів – директор інноваційної школи №3 м. Заліщики (Тернопільська область) Олександра Войчишин; лідерів думок – директор PR-агентства, коуч і спортсмен Володимир Дегтярьов.

«Щоб українці здобували «навички майбутнього», необхідно, аби держава, бізнес, медіа та лідери думок ефективно працювали разом, – прокоментувала операційний директор «Майкрософт Україна» Тетяна Марушевська. – Місrosoft прагне створити екосистему нової освіти, тому ми зібрали сьогодні представників цих галузей, щоб надихнутися спільною метою – сучасними, освіченими українцями, які йдуть в ногу з часом».

Спікери розповіли, як провести літо з користю для себе, якими навичками потрібно володіти в сучасному цифровому світі, що потрібно уміти студентам і молодим спеціалістам уже сьогодні та як можна кардинально змінити свою професію.

Студентам радять розвивати комунікативні здібності, творчість, інноваційність, критичне мислення – саме це стане для них значною конкурентною перевагою при оволодінні професіями майбутнього.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.