bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У 2018 рік - разом з ГУРТом!
20.12.2017

Країна вже в одній руці тримає келих із шампанським, а іншу занесла над тарілкою з олів'є. Старт святам дав Святий Миколай. Прикро, що за недоглядом влади це свято ми відзначаємо ще не 6 грудня як увесь світ, а тому вимушені працювати аж до 19-го. Але нічого, реформи в галузі перейменувань і перенесень святкових дат у нас стрімкі і невпинні, тож не втрачаємо надію. А поки що ми вимушені працювати вдвічі завзятіше, щоби все встигнути та закінчити всі справи до Нового року. Тож ми вирішили, що актуальним цього тижня буде не висвітлювати чергову проблему громадянського суспільства України, а просто згадати, як минув цей рік з ГУРТом, і з надією поглянути у майбутнє.

У 2017-му ГУРТ продовжує бути потужним мережевим агентом, сервісною організацією та платформою для комунікації донорів, експертів, активістів та організацій громадянського суспільства в Україні.

За підтримки РЦ ГУРТ реалізується низка проектів: "Єдина громада" (згуртованість суспільства у вражених конфліктом східних областях), "Всеукраїнська школа самодопомоги" (вже 6-й рік люди збираються у групи накшталт терапевтичних для взаємопідтримки), "ТрансФормуй ГУРТ" (створення національної мережі ОГС), "Продуктивні громади" (розвиток малого підприємництва), TechSoup (надання програмного забезпечення для ОГС на пільгових умовах), "Державно-приватне партнерство для поліпшення санітарно-технічної освіти" та багато інших.

Веб-портал Ресурсного центру ГУРТ кожного дня публікує актуальну інформацію про гранти, можливості, конкурси, тренінги та вакансії в громадському секторі. В 2017 році портал отримав біля 5 мільйонів переглядів, його відвідали більше 600 тисяч унікальних користувачів. На Фейсбуці нас читає вже більше 22 тисяч підписників, а 35 тисяч користувачів щотижнево отримують наш електронний бюлетень - підбірку актуальної та корисної інформації для третього сектору. Кожної середи в рубриці "Актуальне" ми публікуємо матеріали про важливі події, що впливають на громадський сектор України. Згадаємо їх разом. Останнім часом ми писали про:

В новому році ми продовжимо піднімати гострі теми, що хвилюють українське громадянське суспільство. Долучайтеся до обговорення, висловлюйте свої думки, пропонуйте нові теми! Як ідеаліст, ГУРТ хотів би вірити, що в новому році болючих тем та проблем стане менше, але як реаліст розуміє, що нам ще багато чого треба зробити разом. Команда Ресурсного центру ГУРТ бажає в 2018 році усім волонтерам, активістам, благодійникам, організаціям громадянського суспільства ефективної діяльності, розвитку, успішної реалізації проектів та досягнення поставлених цілей. Будемо сильними та змінимо країну на краще!

= З прийдешнім 2018 роком! =

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.