bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Все, що ви хотіли дізнатися про TechSoup Україна, але боялися запитати
01.11.2018

Із 2016 року Ресурсний центр ГУРТ у партнерстві із Глобальною мережею TechSoup реалізовує Програму технологічної підтримки неприбуткових організацій України, що надає можливості для модернізації вітчизняних НПО. Завдяки цій програмі організації мають змогу замовити пільгове програмне забезпечення за 5 % від його ринкової вартості.

Упродовж двох років команда TechSoup Україна отримувала численні звернення від НПО щодо функціонування Програми. Сподіваємося, добірка найпоширеніших запитань із відповідями допоможе вам долучитися до TechSoup й наважитися зробити замовлення.

1. Хто може претендувати на отримання програмного забезпечення через TechSoup?

TechSoup надає пільгове програмне забезпечення громадським і благодійним організаціям, а також публічним бібліотекам, які підпорядковуються Міністерству культури України.

2. Як долучитися до Програми технологічної підтримки неприбуткових організацій України?

  • Зареєструйтеся на сайті ukraine.techsoup.global
  • Пройдіть верифікацію даних вашої організації за допомогою наших фахівців
  • Замовляйте необхідне пільгове програмне забезпечення

3. Як отримати замовлене програмне забезпечення?

Електронний лист із інструкціями щодо замовленого ліцензійного програмного забезпечення, буде надіслано після сплати збору за оброблення замовлення, що складає приблизно 5 % його ринкової вартості. Програмне забезпечення завантажується безпосередньо з сайту розробника. Наприклад, програмне забезпечення Microsoft завантажується з сайту Центру підтримки корпоративних ліцензій Microsoft.

4. Як поставити на баланс організації програмне забезпечення та відзвітувати перед донором про витрачені кошти?

Оригінали документів (рахунок та акт), що підтверджують перерахунок збору на оброблення замовленого програмного забезпечення за Програмою технологічної підтримки неприбуткових організацій України, надаються Ресурсним центром ГУРТ.

5. Як замовити Windows 10 PRO: Windows Operating System Upgrade чи Windows Pro Full Operating System – Get Genuine?

Обидві версії дозволяють завантажити та встановити Windows 10 PRO. В чому різниця? На Windows Operating System Upgrade поширюється Software Assurance, яка містить унікальний набір технологій, служб і прав, що допомагають ефективніше розгортати та використовувати продукти Microsoft, а також керувати ними.

6. На який термін надаються продукти Microsoft?

Десктопні версії надаються на безстроковий термін, а оновлення продуктів доступні до тих пір, поки розробник здійснює підтримку обраного продукту.

Залишися запитання?

Напишіть нам на електронну адресу [email protected] або зателефонуйте за номером (044) 296 1052.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.